Arama sonuçlarınız | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. light_celal1

    Mezardan cikan takilar görseldir

    Cevap: Mezardan cikan takilar görseldir usta çok şakacısın sende görmediysen...
  2. light_celal1

    işaret ve acıklaması

    Cevap: işaret ve acıklaması bence labirentli odalardan bahsediyor
  3. light_celal1

    Şeffaf balık Muhteşem

    Cevap: Şeffaf balık Muhteşem galiba bu tür şeffaf balıklar denizde derinde işik yayıyorla değişik türleride var diye biliyorum
  4. light_celal1

    küpten çıkan kül küpün içinden kül çıktı

    Cevap: küpten çıkan kül küpün içinden kül çıktı öyle bi durmdan şuphelendiğinde bi kap içindeki suya dökecen varsa zaren direk dibe çöker
  5. light_celal1

    Cümleten selamın aleyküm

    Cevap: Cümleten selamın aleyküm melengela ustam seni bu sitede görmek çok güzel hoş geldin sefalar getirdin değerli yorumlarını okuyacağız inşallah
  6. light_celal1

    Acı ve tatlı su aynı çeşmede

    Cevap: Acı ve tatlı su aynı çeşmede kanas usta uzaklardan nokta atışı nick inin hakkını veriyorsun ustam saygılar
  7. light_celal1

    Seven vede sevilen gönüller bir arada

    Cevap: Seven vede sevilen gönüller bir arada allah muhabbetinizi artırsın
  8. light_celal1

    böyle ekip zor bulunur SELAMLAR

    Cevap: böyle ekip zor bulunur SELAMLAR valla ortadaki metin abi galiba çok sempatik bir insana benziyor
  9. light_celal1

    selam...

    Cevap: selam... hoş geldin lacivert usta
  10. light_celal1

    ermeni define işaretleri

    Cevap: ermeni define işaretleri usta dediğin gibi rum değilde ermeninin bakıp sigara içtiği bi yer var nasip olursa araştırma yapacam karlar erisin inşallah ama senin kaçırdığın miktar da fenaymış be usta ta ben üzüldüm burdan senin adına
  11. light_celal1

    Tüm degerlı dostlarıma

    Cevap: Tüm degerlı dostlarıma evet usta bende cuma sandım bi an
  12. light_celal1

    ilginç bir video

    Cevap: ilginç bir video evet bencede fake
  13. light_celal1

    çok işe yarayacak iş makinası

    Cevap: çok işe yarayacak iş makinası 50 60 bin vardır tahminen güzelmiş ama paletli olması iş görmesi demek
  14. light_celal1

    Hastalık bir süre ara

    Cevap: bir süre ara aman kardeşim kendine dikkat et sen bize lazımsın allaha emanet ol
  15. light_celal1

    birazda eylenelim gülelim

    Cevap: birazda eylenelim gülelim o gece lambası değili çok tuttum dilimden düşmez artık:))))
  16. light_celal1

    fakir mezarı,çözümü

    Cevap: fakir mezarı,çözümü medli ustam 2. resimde ki de ne öyle dökme felan mı anlayamadım valla
  17. light_celal1

    sitemizde bakım

    Cevap: sitemizde bakım bozkurt ustam dün vardı ama bügün yok hız gayet iyi emeği geçen arkadaşlara da teşekkürler:rolleyes:
  18. light_celal1

    sitemizde bakım

    Cevap: sitemizde bakım valla bozkurt ustam bende bunu dile getirecektim siteye girerken beklemek biraz sıkıntı yaratıyor bidiğim kadarıyla sen bu işleden iyi anlıyorsun sitemiz ferrrari gibin olsun inşaallah:rolleyes:
  19. light_celal1

    Ah Nerdesin Define

    Cevap: Ah Nerdesin Define temelin sümela şifresi filmi var o nasıl acaba bu akşa atv de sinemada seyredemedik
  20. light_celal1

    zemindeki oyma ve üçgen..

    Cevap: zemindeki oyma ve üçgen.. kukır ustam derinlik nekadar odanın ve girişin örçtüyseniz
Üst Alt