Arama sonuçlarınız | Sayfa 4 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. light_celal1

    Sayılar ve İkilemleri detaylı anlatım

    Cevap: Sayılar ve İkilemleri detaylı anlatım truva usta biraaz açarmısın misal bi pınar var dibek var taşlı yol mu arayacağız
  2. light_celal1

    kilise yeri karşısında yovarlak oyma tek agaç ve çivi.

    Cevap: kilise yeri karşısında yovarlak oyma tek agaç ve çivi. çivinin yönü önemli çakılı tarafında 200m de taş yığma ağacın 21 adıma kadar taş, uyu, var mı gerçi bu kadar usta varken bana düşmez
  3. light_celal1

    Osmanlı’da Cadılar Vampirler ve Büyücüler.

    Cevap: Osmanlı’da Cadılar Vampirler ve Büyücüler. valla çok uzun okuyamadım
  4. light_celal1

    kilise yeri karşısında yovarlak oyma tek agaç ve çivi.

    Cevap: kilise yeri karşısında yovarlak oyma tek agaç ve çivi. ilaveten çiviyi çıplak el değmeyecek şekilde ve hiç konuşmadan sökülüp fenerlim69 ustanın dediği gibi suya atılmalı akılda bulunmalı
  5. light_celal1

    bu eve kimse yaklaşamaz

    Cevap: bu eve kimse yaklaşamaz hahahahaha o ne yaa köpek bile sesine inanamamıştır ha
  6. light_celal1

    kaya mezar giriş yönleri

    Cevap: kaya mezar giriş yönleri ustam eminim cebinde öyledir:D:D:D
  7. light_celal1

    kaya mezar giriş yönleri

    Cevap: kaya mezar giriş yönleri medli ustam maşallah arşivin baya zengin gönlünde öyle;)
  8. light_celal1

    ön cam buzlanması çözümü soğuk havada

    Cevap: ön cam buzlanması çözümü soğuk havada usta az öz yazmışsın :))))
  9. light_celal1

    hayırlı cumalar

    Cevap: hayırlı cumalar hayırlı cuma olur inşaallah bügün mümkünse güsülabdesti tavsiyesinde bulunuyorum
  10. light_celal1

    Bauletto küpe Etrüsk

    Cevap: Bauletto küpe Etrüsk güzel işçilik var ve de güzelmiş
  11. light_celal1

    kare oyma çözümü işareti hakkında

    Cevap: kare oyma çözümü işareti hakkında inşaallah kare oyma dikdörtgen oyma ama üçgen oyma daha bi enteresan ki allahtan sitede bu konuda uzmanlaşmış sutalar var şansımıza
  12. light_celal1

    ön cam buzlanması çözümü soğuk havada

    Cevap: ön cam buzlanması çözümü soğuk havada iyi fikir denemek lazım bide içerde buhar oluyor hemde butüm camlar genelde limon derler ama hiç denemedim
  13. light_celal1

    3 leme ( ucleme ) diye bilinen sembol nereden kaynaklanir?

    Cevap: 3 leme ( ucleme ) diye bilinen sembol nereden kaynaklanir? ellerine sağlık cantar usta geriside var yanılmıyorsam
  14. light_celal1

    Roma dönemi kaya mezarını ele veren,Doğal görünümlü çatlaklık

    Cevap: Roma dönemi kaya mezarını ele veren Doğallık eyvellah anladım ustam sağ olasın
  15. light_celal1

    Oymalardaki Parmak deliği

    Cevap: Oymalardaki Parmak deliği bide usta v yapan açı derken kast ettiğiniz sivri ucumu
  16. light_celal1

    Oymalardaki Parmak deliği

    Cevap: Oymalardaki Parmak deliği usta var bi kaç yerde de bi türlü fotolayamadım bu tür yerde pulse kaçırmaması lazım ustam dağrumudur
  17. light_celal1

    3 leme ( ucleme ) diye bilinen sembol nereden kaynaklanir?

    Cevap: 3 leme ( ucleme ) diye bilinen sembol nereden kaynaklanir? enes usta bende araştırıyorum başka neler var diye iyice kafaya oturtmak lazım desteğin için saol
  18. light_celal1

    3 leme ( ucleme ) diye bilinen sembol nereden kaynaklanir?

    Cevap: 3 leme ( ucleme ) diye bilinen sembol nereden kaynaklanir? enes usta saol :rolleyes: başka önerin varsa onada açığız;)
  19. light_celal1

    Döndürerek stjohn kilisesi görsel

    Cevap: Döndürerek stjohn kilisesi görsel uuuu başım dandü
  20. light_celal1

    Suriye anılarım ( Gorsel )

    Cevap: Suriye anılarım ( Gorsel ) gerçekten güzelmiş hele o filgibi duran yer çok enteresan 3 ayaklı
Üst Alt