Arama sonuçlarınız | Sayfa 7 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. I

    koltuk taşı ve arka kısımdaki haçlar

    Cevap: koltuk taşı ve arka kısımdaki haçlar nişancı ustam yorumun açıklayıcı olursa memnun olurum mesela ne tür bir gariplik ve aklında olan şeyide paylaşırsan sanırım kimseye zararı olmaz. belki işaret yade değildir benim için tüm ustaların yorumu önemli sizde yorumunuzu yaparsanız memnun olurum
  2. I

    üçgen kaya ve yanında oturak taşı

    Cevap: üçgen kaya ve yanında oturak taşı çalkaya ustam evet etrafta dikili kayalar var şelalede var harman yeride doğu tarafında mezarlarda var gel gör ki alan öyel kurçalanmışki sanki her taş bir anlam ifade ediyor işin içinden çıkmam imkansız gibi. hayırlısı
  3. I

    bu haç ın anlamı ne ustalarım

    Cevap: bu haç ın anlamı ne ustalarım sorun şuki çevre resmi yok ustam
  4. I

    bu haç ın anlamı ne ustalarım

    değerli ustalarım resimdeki haç bir vadinin içinde büyükçe sabit bir kayanın üzerine yapılmış civarındada başkada haç yok bu bir mezarımı yoksa başka bir şeymi ifade ediyor yorumlarsanız mutluluk duyarım saygılar
  5. I

    üçgen kaya ve yanında oturak taşı

    Cevap: üçgen kaya ve yanında oturak taşı ersan usta ben teşekkür ediyorum sizin gibi değerli ustalar vakitlerinizi bize ayırdığınız için. ustam yorumunuzu merak ediyorum saygılar
  6. I

    üçgen kaya ve yanında oturak taşı

    Cevap: üçgen kaya ve yanında oturak taşı harbici ustam açıkçası taşı ben koltuğa banzetiyorum ama yan açıda fotoda olduğu gibi baktığın zamanda kuşa banziyor yakın zamanda bölgeye gidip detaylı fotolarını çekecem yalnız oturak kısmında biroyuk var içi resimde dikat etsen su buz tutmuş ne...
  7. I

    koltuk taşı ve arka kısımdaki haçlar

    Cevap: koltuk taşı ve arka kısımdaki haçlar ustam mesafe tahmin etiğin gibi açıkçası uzun zamandır orada ikinci bir kuyudan bahisedilir yakınlarda taşla çevrili bir kaç nokta var eğer elimi iyi bir çihaz geçerse yoklayacam saygılar
  8. I

    üçgen kaya ve yanında oturak taşı

    ustalarım oturak taşına oturulduğunda hemen sol tarafta yerde üçgen şekli verilmiş bir kaya var üçgenin sivri ucu koltuğun arka kısmı yönüne bakıyor ve baktığı noktada üst üste bırakılmış büyük kayalar var yorumlarınız için teşekkürler.
  9. I

    koltuk taşı ve arka kısımdaki haçlar

    Cevap: koltuk taşı ve arka kısımdaki haçlar ustam şöyle açıklamaya çalışayım koltuğa oturduğunda 40m 50 m ilerde bir yamaç var bu yamaçta irili ufaklı kayalar var. bu kayaların çoğuna insan elideğmiş öyle büyük kayalar üst üste bırakmışlar ki bu gün bile bu kayaları kemçeyle bile zor oynatıla...
  10. I

    koltuk taşı ve arka kısımdaki haçlar

    Cevap: koltuk taşı ve arka kısımdaki haçlar ustam vadi koltuğa otururken sağ alt tarafına düşüyor didiklerinizi esas alacam saygılar
  11. I

    koltuk taşı ve arka kısımdaki haçlar

    Cevap: koltuk taşı ve arka kısımdaki haçlar kizceli ustam dediğiniz gibi dere dirsek yapıyor sol tarafında kayalık belki dediğiniz setir. maalesef havalar cok soğuk oralara kar düşmüş allah nasip ederse ömür yeterse dediklerinizi kulağıma küpe yapıp bahar aylarında detaylı bir araştırma...
  12. I

    koltuk taşı ve arka kısımdaki haçlar

    Cevap: koltuk taşı ve arka kısımdaki haçlar fenerli ustam kuyu boş içinde su yok şöyle bir durum var bu civardaki kuyularda su olmaz yazların kar suyuyla beslenir kışın da kar doldurulur. yani kuyunun kendi dibinde çıkan su yok ikizceli ustam yorumların için teşekkürler açıkçası insanın...
  13. I

    bu işaretmidir

    Cevap: bu işaretmidir ustalarım bu işaret yaklaşık 1.50 cm yüksekliğinde insan tarafında diklmiş olduğu her halinde beli olan bir taşın üzerinde yapılmış. işaret kesik kesik çizgilerle yapılmıştı yani öyle fotoda göründüğü gibi değildi beli olsun diye ben üzerini çizdim ustalarım bu işaret...
  14. I

    koltuk taşı ve arka kısımdaki haçlar

    Cevap: koltuk taşı ve arka kısımdaki haçlar değerli ustalarım koltuğun yönü batı arkası kuzeye bakıyor doğu tarafında ermeni mezarlığı. batısı hemen eski yerleşim yeri koltuğun arkasında 10 adet haç var 9adeti aynı bir tanesi farklı ortada olan kaz ayaklı. koltuğun karşısındaki kuyu oldukça...
  15. I

    koltuk taşı ve arka kısımdaki haçlar

    Cevap: koltuk taşı ve arka kısımdaki haçlar ersan ustam V işareti gördüğüm zaman odayı nasl tespit edebilirim. yada odayı V enin hangi tarafında aramalıyım. v direk girişimi veriyor. bu kunuda aydınlatırsan minetar olacam
  16. I

    koltuk taşı ve arka kısımdaki haçlar

    Cevap: koltuk taşı ve arka kısımdaki haçlar İKİZCELİ ustam haklısın koltuğa doğru bakarken sağ çaprazı mezarlık. ermeni mezarlığı koltuğun arka kısmında yaklaşık 10 adımdan sonra kayalık bir alan ve bu kayalığın tam orta kısmı toprak ufak bir ada gibi çubuklar burada oda veriyor. ama toprağın...
Üst Alt