Arama sonuçlarınız | Sayfa 6 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. I

    bu kayada kapak olabilirmi

    Cevap: bu kayada kapak olabilirmi ikizceli ustam ersan ustam ve isimlerini yazmadığım tüm ustalarım yorumlarınızı esirgemediğiniz için hepinize saygılarımı sumarım ustalar dediklerinizi tek tek not etim havaların ısınmasıyla allah nasip ederse gider verdiğiniz bilgiler ışığında çalışmalarıma...
  2. I

    bu kayada kapak olabilirmi

    Cevap: bu kayada kapak olabilirmi barış kardeşim otuz üç derken neyi kast etin anlayamadım izah edermisin. harbiçi ustam ultrasyona verdim diyorki var ama bakalım ersan ustam taşın sağ kısmıyla biraz uğraştım ama mümkün deyil kırılmıyor sadece ufaktan toz haline geliyor hepinize ayrı ayrı...
  3. I

    bu kayada kapak olabilirmi

    Cevap: bu kayada kapak olabilirmi KARE(KUKIR) ustam senin çizim yaptığın yerde aslında boşluk aldım aynı zamanda kayanın bize gözüken kısmındada boşluk aldım yanlız sorun şu ki burada elimdeki çubuklar net nokta vermiyor sanki aynı yerde farklı noktalar var hem taşın önü hem altı hem de...
  4. I

    bu kayada kapak olabilirmi

    Cevap: bu kayada kapak olabilirmi harbici ustam konuyu açarken yılanın fotrafının bilgisayarımda silinmiş olduğunu gördüm mahçup olmamak için ilkin söylemedim daha sonra eski bir fılaşdiste rast geldim tekrardan yükledim mesele bu yoksa başka amaçım yok. zaten fotoğrafı bulmasaydım yine...
  5. I

    bu kayada kapak olabilirmi

    Cevap: bu kayada kapak olabilirmi efe usta yakın zamanda boşluk tespiti yapmaya gidecem kaya çok büyük altında mahsen olsa dahi ulaşmak mesele. yılan kabartma 96 cm uzunuğunda yanlız vucut kısmı düz baş kısmı hafif meyili yani yılan ölü ayrıca kabartma derken kaynak dersem daha iyi olur...
  6. I

    bu kayada kapak olabilirmi

    Cevap: bu kayada kapak olabilirmi vaktini ayırıpta yorum yapan tüm ustalara ayrı ayrı teşekür ediyorum ustalarım büyük kayaya yoğunlaşmamın sebebi bu kabartma yılan dediğim işaretin direk bu kayaya bakır olmasıydı bu işaret toprakla kaplıydı tesadüfen cıktı baktığı yönde resimdeki büyük kaya...
  7. I

    bu kayada kapak olabilirmi

    Cevap: bu kayada kapak olabilirmi ersan ustam ve diğer ustalar bu kayada kapak olma olasılığı varmı varsa nasıl anlaşılır
  8. I

    tümülüsmü acaba bakarmısınız

    Cevap: tümülüsmü acaba bakarmısınız daha çok kurgan mezara benziyor
  9. I

    Çubuklarla Tespit Ve Derinlik Ölçme;

    Cevap: çubuklarla tesbit ve derinlik ölçme; boşluğu bulan er geç amacına ulaşır
  10. I

    Çubuklarla Tespit Ve Derinlik Ölçme;

    Cevap: çubuklarla tesbit ve derinlik ölçme; voyvada arkadaşım her define çihazı bunlara çubuklarda dahil altın boşluk bulmuş olsaydı emin ol bu gün dünyada gömülmüş olan bütün gömüler yer yüzüne çıkmış olacaktı. şimdilerde ise nete 200 300 tl neyse yüzde yüz altın bulan çubuklar satılıyor...
  11. I

    at nalı

    Cevap: at nalı arkadaşım at nalı dediğin işaretin karşısında taşla çevrili yer varmı yada eski hayvan ağılı gibi bir şey
  12. I

    kanal oymanın bitimi

    Cevap: kanal oymanın bitimi mezarı bul hemen taşın yanında
  13. I

    iki derenin birleşimi hakkında

    Cevap: iki derenin birleşimi hakkında hemen her köyde her arazide iki derenin birleşimi vardır. böylesi bir duruma yorum yapmak çokta mantıklı olacağını sanmıyorum. eğerki iki derenin birleştiği alanda işareti varsa açıklaki ustalardan yorum alabilesin. dere derken işaretimi kast etin onuda...
  14. I

    Tavuk civciv işareti

    Cevap: Tavuk civciv işareti tavuk bir şey görmüş civcivlerine gösteriyor
  15. I

    mezar kapanin ustunde bir derin oyma bir kare.

    Cevap: mezar kapanin ustunde bir derin oyma bir kare. ersan usta mezarın girişi varmı yoksa direk taşın altımı
  16. I

    Ermeni işaretleri

    Cevap: Ermeni işaretleri benim nacizane fikrim burada üç adet kuyu olmasıdır bu kuyular ya aynı hizada yada üçgen olaçak şekilde olmalı bir ihtimal kuyular arası tünel olması
  17. I

    bu haç işaretimi

    http://resim.defhttp://resim.defineforumu.com/?di=QMW3ineforumu.com/?di=M2N4 ustalar bu haç doğalmı yoksa işaretmi ayrıca haçın yapıldığı taşın hemen arkasında yere parelel döşenmişhttp://resim.defineforumu.com/?di=UUXU taşlar var...
  18. I

    üçgen kaya ve yanında oturak taşı

    Cevap: üçgen kaya ve yanında oturak taşı ustam ayakların değdiği noktada iki küçük taş konulmuş koltuğa oturulurken ayaklar bu taşalara denk gelir birde koltuk taşların üstünde altında boşluk var koltuğun uç kısmı ve en arka kısmı birer taş üzerine sabitlenmiş yakında fotoları yükleyeçem
  19. I

    üçgen kaya ve yanında oturak taşı

    Cevap: üçgen kaya ve yanında oturak taşı ustam bu hafta sonu oraya gidip detaylı fotolayacam çünkü yorumlarınız benim için çok önemli. saygılar
Üst Alt