Arama sonuçlarınız | Sayfa 4 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. I

    bu haç olabilirmi

    Cevap: bu haç olabilirmi evet ustam güney tarafı haklısın bir anlam ifade edermi
  2. I

    bu haç olabilirmi

    Cevap: bu haç olabilirmi yorumun için tşk ustam başkada yorum yapacak arkadaşlar yokmu. ayrıca ustam bu haç dediğim koru bir dere kıvrımında yani mezar olasılığı biraz zayıf
  3. I

    bu haç olabilirmi

    ustalarım fotraftaki taşın toprağa yakın kısmında haç işaretine benzetiyim bir şey var ama işaret olabileceğine tam emin olamadım bu nedenle sizlerden yorum almak istedim bu haç mı haçsa anlamı ne ayrıca bu haç dediğim bir sigara paketi kadar ya var ya yok saygılar
  4. I

    horasan (örnek)

    Cevap: horasan (örnek) hayır kırmadım çünkü boş olduğunu biliyorum
  5. I

    horasan (örnek)

    bu bir horasan çeşidi kaya tozuyla yapılmış. genelde işaretlere yakın yerlerde tek para saklama amacıyla yapılır.
  6. I

    Çubuklarla Tespit Ve Derinlik Ölçme;

    Cevap: çubuklarla tesbit ve derinlik ölçme; ikizceli ustam bakırla yaptığım çalışmalarıma göre bir boşluğun içinde bir metal varsa bakır çubuklarda direk metali gösteriyor yani boşluğu es geçiyor tabi dediğiniz gibi bu işlemi yaparken bakıra değerli bir metal dokundurmak gerekir bakır tek...
  7. I

    bakır çubuklarla maden tesbiti nasıl yapılabilir,

    Cevap: bakır çubuklarla maden tesbiti nasıl yapılabilir, ikizceli ustam daha önçe açılmış bir mahsen vardı bizde tekrar girişini kapatık üzerini toprakla örtük burada çubuklar için güzel bir pratik yapma alanı yaptık. çevrede bulunan çubukçu arkadaşlarımı buraya götürdüm hiç birinede yeri...
  8. I

    bakır çubuklarla maden tesbiti nasıl yapılabilir,

    Cevap: bakır çubuklarla maden tesbiti nasıl yapılabilir, ikzceli ustam içi dolu L şekli bakır cubuklarla ayrıca gümüş cubuklarla işaretli bir alanda denemeler yaptım. iki çubukta farklı noktaları gösterdi bakır çubukların çektiği noktayı gümüş alamdı gümüşün çektiği noktayı bakırlar almadı...
  9. I

    kemçenin ters çevirdiği taşın altında cıkan derin oyma

    Cevap: kemçenin ters çevirdiği taşın altında cıkan derin oyma evet ustam ilk fotodaki taş ilk çıktığında değirmen taşı gibi büyük ve ovaldı asıl yüzü se pürüzlü eğri büğrü ikinci resimdeki taşsa ilk taştan 10 m kadar bir mesafede
  10. I

    kemçenin ters çevirdiği taşın altında cıkan derin oyma

    değerli ustalar bizim köyde özel idareye ait kemce su kanalı açarken bu taşı yerinden söktü tabi daha önce taşın üzerinde oyulmuş karmaşık çiğiler vardı. taşı kanalın dışına atığında taş ters döndü ve dibinde bu derin oyma ve yanında küçük bir oyma vardı büyük oymanın derinliği 20 cm civarında...
  11. I

    Kayada bilinmeyen bir kabartma

    Cevap: Kayada bilinmeyen bir kabartma benim fikrim küçük bir ayı yavrusu inine yakın inini bul derim
  12. I

    kapalı yer gibi havalandırma deligi gibi

    Cevap: kapalı yer gibi havalandırma deligi gibi kapı iyi incelendiğinde giriş olduğu beli oluyor yalnız bu kapı içerden kitli değilse içe doğru açılacak. kapı içerden kitlenmişse kilitleyenler nerden çıkmış birde evin üstünü yada etrafını bi kolaçan et derim not= kılıcını da gördün mü kapıya...
  13. I

    kapalı yer gibi havalandırma deligi gibi

    Cevap: kapalı yer gibi havalandırma deligi gibi
  14. I

    bakır çubuklarla maden tesbiti nasıl yapılabilir,

    Cevap: bakır çubuklarla maden tesbiti nasıl yapılabilir, bakır çubuklar daha önce herhangi bir nedenla açılımış daha sonrad doldurulmuş yerlerdede boşluk veriyor. boşluğu yakaladığı gibi dolgu edilmiş topraktada yanıltır.
  15. I

    gümüş çubuklaın çekim verdiği nokta

    Cevap: gümüş çubuklaın çekim verdiği nokta ustam daha önce açtığım konudaki haç sizce aynısımı
  16. I

    gümüş çubuklaın çekim verdiği nokta

    Cevap: gümüş çubuklaın çekim verdiği nokta ustam benzer resimleri görmüş olabilirsin inan allaha bu resimler daha bi hafta olmadı çekeli yerdeki kardanda beli olur belki. ayrıca burada yalan söylemem için bir neden varmı sizce ben çubukların çekim verdiği noktayı paylaştım doğru yanlış...
  17. I

    kuru dere içinde üç basamaklı taş

    Cevap: kuru dere içinde üç basamaklı taş biz kaz gölü diye biliyoruz şelale görmedim ama belkide vardır dere boyu gitmek lazım taşlar dediğin gibi ikisi biraz daha yakın üçüncüsü bir kaç m farkla uzak dördüncü taş dediğim yere gömülü taş
  18. I

    gümüş çubuklaın çekim verdiği nokta

    Cevap: gümüş çubuklaın çekim verdiği nokta cantar ustam eline emeğine sağlık değerli yorumunuzu kulaklarıma küpe yapacağım sade bu konu için değil. saygılar ustam
  19. I

    gümüş çubuklaın çekim verdiği nokta

    Cevap: gümüş çubuklaın çekim verdiği nokta bu konuya vaktini ayıran yorum yapan tüm ustalara saygılarımı iletirim. xenon ustam gümüş çubukları kulanmadan öncede bir çok çubuk kulandım az çok bir deneyimim var gümüş çubuklarla da çok deneme yaptım gerek metal üzerine gerek boşluk üzerine...
  20. I

    gümüş çubuklaın çekim verdiği nokta

    Cevap: gümüş çubuklaın çekim verdiği nokta muhterem ustam bu sitede paylaştığım konularda yaptığınız yorumlar açıkçası beni çok şaşırtıyor. sanki bu işaretleri önceden görmüş araziyi bire bir tanıyor gibi değerli ustam size canı gönülden saygı duyduğumu bilmenizi istiyorum. bu konudaki işarete...
Üst Alt