Arama sonuçlarınız | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. I

    Bu Kaya'da kapak varmı ustalar

    http://resim.defineforumu.com/?di=1ZTT http://resim.defineforumu.com/?di=1BJG arkadaşlar bu taşta kapak olabilirmi ve önündeki yığma ne olabilir
  2. I

    hamile kadın ve yanında küçük çoçuk

    Cevap: hamile kadın ve yanında küçük çoçuk ÇALKAY ustam işaretin 300 400 m mesafede dikili bir taş var taş uzaktan bakılınca kartal başına benziyor ayrıca taş oval şeklinde yağmur yağarsa altına girdiğinde ıslanılmaz. bu bir şey ifade edermi.
  3. I

    hamile kadın ve yanında küçük çoçuk

    ustalarım düz ve taşlık bir arazide bir kayanın üzerinde oyma hamile kadın yanında küçük çoçuk var ançak taşı çevirmişler alt kısmındada 20cm derinde oyuk ve yanında küçük para kadar ikinçi bir oyuk var. bu neyi ifadeediyor saygılar
  4. I

    Dört tane dikdörtgen oyun

    Cevap: Dört tane dikdörtgen oyun mezar
  5. I

    Üç Basamaklı bir Merdiven

    Cevap: Üç Basamaklı bir Merdiven kayalarda boşluk ara kaya mezarı olabilir
  6. I

    Insan figurumu var acaba.???

    Cevap: Insan figurumu var acaba.??? insan yüzü dediğin yer bana göre yosun diğer değişle kına tutmuş ancak sarı daire içine aldığım yerde bir daire şekli var sanki yakında bakmanı öneririm.
  7. I

    Uğraşmaya değermi ustalarım

    Cevap: Uğraşmaya değermi ustalarım acemi demişsin ama aldığın detaylara bakılırsa pekte acemi olmadığın beli. taşların büyüklüğünü görmek lazım içinde bir şeyler barındırabilecek durumdalarmı.
  8. I

    Burası nere ustalar anlamadm

    Cevap: Burası nere ustalar anlamadm yerin güzel ancak fotoğrafları dar bir açıya sığdırdığın için bir şey demek nişanı görmeden atış etmeye benzer. burada şu var bu var demek çokta sağlıklı olmaz. bu bölge olarak hangi bölgemizde. sana bir sorum olacak bu alanda canlı yılan çokça bulunur mu...
  9. I

    muhterem arkadaşlarım,

    Cevap: muhterem arkadaşlarım, ikizceli ustam her şeyden önce allah sağlık sıhhat versin allah yolunu açık etsin senden öğreneceğimiz çok şey var. yolunu gözleyeceğiz
  10. I

    yer altindan cikan bir kaplumba ve sirtinda da mezari.

    Cevap: yer altindan cikan bir kaplumba ve sirtinda da mezari. ustam elbette kısmete var işin içinde ama bana göre kısmeti ayağına getiren tecrüben ve temiz yüreğindir.
  11. I

    Çubuklarla Tespit Ve Derinlik Ölçme;

    Cevap: çubuklarla tesbit ve derinlik ölçme; ikizceli ustam hayırlı yolculuklar dilerim emeğine yüreğine sağlık. senden öğrenilecek çok şeyimiz var ustam
  12. I

    toprak altindan cikan kaplumba ve sirtinda ki de yumurtalar.

    Cevap: toprak altindan cikan kaplumba ve sirtinda ki de yumurtalar. ersan usta haçın olduğu resmin üzerinde sanki bir yazı var yoksa ben mi yanlış gördüm aydınlatırsan sevinirim.
  13. I

    Çubuklarla Tespit Ve Derinlik Ölçme;

    Cevap: çubuklarla tesbit ve derinlik ölçme; ustam emeğinize sağlık. derinlik için kullandığınız kablonun uçundaki çubuk ne tür metalden. birde ölçüm yaparken çubuklar kapanmış ta sınıra geldiğinde tekrar açılıyor. bunun tersi olursa neyi ifade ediyor
  14. I

    usatalar bu taş sıvalı olabilirmi

    Cevap: usatalar bu taş sıvalı olabilirmi ustalarım taşın yüzeyi sıvanmış bir betonun sulamadan nasıl çatlaklar oluşuyorsa aynı şekil çatlaklar var. sanki sıvanmış ayrıca üzerindeki işaretlerde murçla değil sanki sıvanın üzerine parmakla şekil çizilmiş gibi duruyor. İKİZCELİ ustam allah nasip...
  15. I

    usatalar bu taş sıvalı olabilirmi

    değerli ustalarım bu taşın yüzeyinde farklı şekilde işaretler var ayrıca ben bu taşın yüzeyinin sıvalı olduğunu düşünüyorum ancak emin değilim. bu konuda görüş ve önerilerinizi bekliyorum saygılar.
  16. I

    Çubuklarla Tespit Ve Derinlik Ölçme;

    Cevap: çubuklarla tesbit ve derinlik ölçme; EKE ustam çubuk konusunda uzmanlaşan kişiler gerçek anlamda çubukların insan vücudunda bulunan enerji ile çalıştığını bilirler. bu durumun farkına varmayanlar zaten çubuk kullanamazlar. kullanamayanlarda çubukların safsata olduğunu idda ederler...
  17. I

    Balık ve oyuklu resimler hakkında yorumlarınıza ihtiyacım var!!!

    Cevap: Balık ve oyuklu resimler hakkında yorumlarınıza ihtiyacım var!!! işaretler güzel kare oyma ile balığın mesafesi ne kadar aynı bölgemi ayrıca ayak izine benzetiğim diğer oyma içinde su buz tutmuş gibi bunu temizle içinde ufak oyuk varmı yokmu bir incele son olarak alanda mahzen...
  18. I

    Çubuklarla Tespit Ve Derinlik Ölçme;

    Cevap: çubuklarla tesbit ve derinlik ölçme; ustalarım şahsi tecrübe göre çubuk ilk tutuşta ikizceli ustamın da dediği gibi soğuksa ilk tepki yavaş olur. daha sonra çubuk avuçta ısınınca çekim artar buda çubukla aramaya başlamadan önce avuçlarda biraz ısıtılması faydalı olacak bir nevi vücutta...
  19. I

    Çubuklarla Tespit Ve Derinlik Ölçme;

    Cevap: çubuklarla tesbit ve derinlik ölçme; ikizceli ustam çubuklar insan elinde ısındıkça ve hata insanın avuç içi terlemesi gibi durumlarda çubukların çekimlerinde gözle görülür bir artış olurmu.
  20. I

    Çubuklarla Tespit Ve Derinlik Ölçme;

    Cevap: çubuklarla tesbit ve derinlik ölçme; ikzceli ustam 4 tarafıda kapatılmış hiç bir girişi olmayan oda veya mahzen var mı. birde meyilli arazilerde yada yamaçlarda oda tespit edilirken bir kayma söz konusu olurmu. yamaçlı alanlarda boşluk tespiti için nasıl bir yöntem uyguluyorsunuz. saygılar
Üst Alt