Arama sonuçlarınız | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. I

    Çubuklarla Tespit Ve Derinlik Ölçme;

    Cevap: çubuklarla tesbit ve derinlik ölçme; ustalarımdan müsaade isteyerek edindiğim tecrübeleri burada anlatmak istiyorum. yalıtkan olan nesnelerin içinde gizlenmiş olan metali çubuklar bulamaz. örnek çebimizde altın olsa dahi arama yapabiliriz çünkü elbisemiz yalıtkan. tenimize temas etmediği...
  2. I

    Çubuklarla Tespit Ve Derinlik Ölçme;

    Cevap: çubuklarla tesbit ve derinlik ölçme; ikizceli ustam daha önçe tespit etiğim noktaya tekrardan gittim benden yapmamı istediğiniz uygulamaları bire bir yaptım. GÜMÜŞLER; Dil altına altın aldığımda çekim aldım. elime altın aldığımda çekim alamadım. yere altın gömdüm iki nokta arasından...
  3. I

    bakır çubuklarla maden tesbiti nasıl yapılabilir,

    Cevap: bakır çubuklarla maden tesbiti nasıl yapılabilir, ikizceli ustam bakıra la birlikte değerli metalide elimize alırsak aynı metale tepki verir mi vermez mi? yaptığı denemede bakırlarla birlikte avucumuza değerli metal aldığımızda aynı metale tepki vermiyor. bu tespitim doğrumu ustam.
  4. I

    bu kayadaki işaret dogalmı

    Cevap: bu kayadaki işaret dogalmı arkadaşım bana göre derenin yada yolun V yaptığı yeri incele ve orada yani dere yada yolun V yaptığı kısımlarda çeşme su akarı vb yer varmı varsa da buralara yuğunlaş derim. buralarda bir mezar olmalı
  5. I

    Kabartma zarf şekli ortası oyma

    Cevap: Kabartma zarf şekli ortası oyma kapalı mahzen ve içerde ikinci bir boşluk metin ustanın dediğini esas al
  6. I

    bu kireç tozu kalıntıları neye işaret acaba?

    Cevap: bu kireç tozu kalıntıları neye işaret acaba? bildiğime göre bazı yerleri kapatırken üzerine kireç döküldüğüdür. terçübe etmek lazım kaçak kazılarda uzak durmanızda yarar vardır.
  7. I

    fukara ayile kaya mezari.

    Cevap: fukara ayile kaya mezari. ustam fukara mezarıysada güzel işçilik var.
  8. I

    manisa soma için duğa edelim.

    Cevap: manisa soma için duğa edelim. Şehit düşen emekçi insanlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum ailelerine başsağlığı diliyorum. Bende üç çoçuk babasıyım tv izlerken çıkan şehitleri gördüğümde çoçuklarıma sarılıp ağladım çünkü bu ölümler eve iki somun ekmeği getirmek için yaşandı 40 tl...
  9. I

    Çubuklarla Tespit Ve Derinlik Ölçme;

    Cevap: çubuklarla tesbit ve derinlik ölçme; İkizceli ustam verdiğiniz bilgiler ışığında bakır çubuklarla neler yapıla bilineceğini gördüm tatbik Et'im son arazi deneyimimde kafama takılan bir soru oldu gümüş pirinç çubuklarla çekim aldığım bir noktada boşluk olup olmadığını anlamak için...
  10. I

    Çubuklarla Tespit Ve Derinlik Ölçme;

    Cevap: çubuklarla tesbit ve derinlik ölçme; İkizceli ustam şüphelendiğim bi yer vardı çubuklarla ilk tespit yapmaya gitiğim zaman yanlız başıma alan çok sesizdi aniden korku basmıştı korkudan etrafıma odaklanmıştım çubukları böyle tutum hiç tepki almadım daha sonra ekiple gitik aynı yere...
  11. I

    Çubuklarla Tespit Ve Derinlik Ölçme;

    Cevap: çubuklarla tesbit ve derinlik ölçme; Ustam merak etiğim bir konu var minarelerden hariç toprakta gaz oluşumu oluyormuş böyle bir gaz oluşumu çubuklar üzerinde etkisi varmı
  12. I

    Çubuklarla Tespit Ve Derinlik Ölçme;

    Cevap: çubuklarla tesbit ve derinlik ölçme; İkzceli ustam sen ve ersan gibi değerli ustalardan beklentimiz minerali aşma konusunda yol ve yöntem göstermenizdir dediğiniz gibi bazı mineraller ne yaparsak yapalım metale eş değer sinyal veriyor bu durumunda sizler gibi teçrübe sahibi ustaların...
  13. I

    Çubuklarla Tespit Ve Derinlik Ölçme;

    Cevap: çubuklarla tesbit ve derinlik ölçme; ersan usta gümüş çubuklarda şunu fark etim metal olan bir noktada çubuk tutuğunda her defasaında aynı tempoda çekim veriyor ama minarelse her defasında farklı farklı tepki veriyor.
  14. I

    Çubuklarla Tespit Ve Derinlik Ölçme;

    Cevap: çubuklarla tesbit ve derinlik ölçme; gerek dörtlü gerekse L tipi çubuklarla çok sayıda minarel topladığım oldu. şu aşamada minareli tamamıyla elemek pek mümkün gibi görünmüyor. çünkü farklı bölgelerde farklı farklı yapıda minarel mevcut. kendi adımı şunu söyleye bilirim eğerki bir...
  15. I

    Çubuklarla Tespit Ve Derinlik Ölçme;

    Cevap: çubuklarla tesbit ve derinlik ölçme; yürük ustam paylaşımlarını mümkün mertebede takip ediyorum gerçek anlamda değerli bilgilere sahip olduğunuz apaçık beli oluyor. bu anlamda size bir sorum olaçak iki farklı nokta düşünelim birinde aradığımız metal diğerinde ise minarel var. çubuklaral...
  16. I

    bakır çubuklarla maden tesbiti nasıl yapılabilir,

    Cevap: bakır çubuklarla maden tesbiti nasıl yapılabilir, Usta tam olarak açıklarımısın nasıl bir yöntemle boşluğun derinliğîni alıyorsun. Nasıl bir hesaplama yöntemi kulanıyorsun
  17. I

    Bu Kaya'da kapak varmı ustalar

    Cevap: Bu Kaya'da kapak varmı ustalar Kasa konusunda uzman olan ersan usta yorumunu bekliyorum
  18. I

    Bu Kaya'da kapak varmı ustalar

    Cevap: Bu Kaya'da kapak varmı ustalar Tşk. Ustalarım taş yığınıyla kasa olduğunu düşündüğüm kayayla arasındaki mesafe 20 m acaba mezar ve hediye kasası olabilirmi saygılar
  19. I

    Bu Kaya'da kapak varmı ustalar

    Cevap: Bu Kaya'da kapak varmı ustalar çok sağolun son durak ustam
  20. I

    Bu Kaya'da kapak varmı ustalar

    Cevap: Bu Kaya'da kapak varmı ustalar sanırım çep telefononda yükleme yaptım resimler açılmadı
Üst Alt