Arama sonuçlarınız | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. babuba

    tuhaf taş ve üstündedki işaret

    Cevap: tuhaf taş ve üstündedki işaret o taşın arkasını görmeyi gerçekten çok istiyorum. ama tahribat yapmak istemem. rahat ettmediğim biçok yer var ama :) :)
  2. babuba

    açılmış kaya mezarı

    Cevap: açılmış kaya mezarı ah o kanallar var ya kanallar. baya eski bi zamanda o kanalların bulunduğu bütün mezarları açmış gitmişler. başka bulamadım o kanallardan. sanırım mezara su girmesini engellemek için yapılmışlar.
  3. babuba

    merdivenler ve sonuçları görsel öğreti

    Cevap: merdivenler ve sonuçları görsel öğreti
  4. babuba

    mezar hakkında düşünçeniz nedir

    Cevap: mezar hakkında düşünçeniz nedir bence mezar yeni kazılmış. herşey çok taze. ordaki kırıktan da henüz insan girmemiş içeri. o kırığı genişletmekte fayda var.
  5. babuba

    tuhaf taş ve üstündedki işaret

    Cevap: tuhaf taş ve üstündedki işaret mağara mahzen ta da mezar girişi olabilirmi. kafamı karıştıran şey. burası su yolu ve şelale üstünde bir yer. va su tam bu taşın üstünden akıyor. aklıma şu belgesellerde izlediğim tabanı su ile dolu mağaralar geliyor. tahmininiz nedir?
  6. babuba

    girişmi acaba

    arkadaşlar bu işaretler bu şekilde fakat son 2 resim işaretin bulunduğu kayanın üstü. yani toprak.kayalarda zaten parça kaya. pek mezar yapmaya uygun biyermiş gibi gelmedi bana. ne düşünürsünüz. giriş olabilir mi?
  7. babuba

    açılmış kaya mezarı

    içine gördüğüm yılan yüzünden giremedim korktum ama bilgi amaçlı görsel..
  8. babuba

    yığma olabilirmi

    sol taraf kurumuş dere yatağı. ve dere nehirle birleşiyor. nehri görüyorsunuz zaten.
  9. babuba

    tuhaf taş ve üstündedki işaret

    arkadaşlar bu fotoyu daha önce detaysız paylaşmıştım. detaylı inceleyince bir ayrıntı gördüm yorumlarınızı beklerim...
  10. babuba

    Şelale

    Cevap: Şelale o zaman ustanında dediği gibi orada bir mezar var. sanırım değerliside çok. yasal izinle devam....
  11. babuba

    Şelale

    Cevap: Şelale birden çok emare barındıran bir yer. suyun yönü değiştirilebiliyorsa tabanı çok önemlidir. duvardaki x işaretinin mezar için son nokta olduğunu düşünüyorum ama yakınında kasa da olabilir. hemen x işaretinin yanında kasa ara bence. bir de yukarda eklediğim resim ilk...
  12. babuba

    kroki

    Cevap: kroki yok şelale tek.
  13. babuba

    merdiven

    Cevap: merdiven
  14. babuba

    kurumuş şelale ve dahası

    Cevap: kurumuş şelale ve dahası incir ağacı o yeşillik. bana ters gelen zamanında su akan yere böyle bir giriş yaparlarmı.?
  15. babuba

    kroki

    arkadaşlar kaya üzerine oyulmuş epey uzun bir kanal. ve oyuluş şekli nehir ve kuru yatağın birleşmesine uyuyor. yani kroki tarzı bişey. hatta şelaleyi bile göstermiş.. görseller ve yorumlar buyrun...
  16. babuba

    merdiven

    5 basamaklı merdiven
  17. babuba

    bu ne acaba

    arkadaşlar alttaki iki sarı taş dikkatimi çekti yorum sizin...
  18. babuba

    üzerinde çalışılmış ama...

    evt ustalar burda bi çalışma yapılmış ama amaca ulaşılmışmı bilemem...
Üst Alt