Arama sonuçlarınız | Sayfa 4 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. babuba

    kurumuş şelalenin döküldüğü yerde kuru kafa

    evt kuru kafa işareti yorumlarınız nedir ustalar.
  2. babuba

    kurumuş şelale ve dahası

    evt arkadaşlar krumuş bir dere yatağı üzerinde bulunan 10-15 metre yüksekliğindeki şelale ve çevresinde çektiğim fotolar. bunları ayrı konular açarak paylaşacağım. şimdi şelalenin konumunu anlatayım. şelale duvarı güney batıya bakıyor. kurumuş dere yine malum büyük nehre akıyor. çevresinde...
  3. babuba

    özenerek yapılmış

    Cevap: özenerek yapılmış yorumlar için teşekkürler. orası öyle bir yer ki kroki ve harita incelemesi yapmak günlerimi alır. ama söyledikleriniz ufkumu genişletti. teşekkürler. yeni işaret ve yeni paylaşımlarda görüşmek üzere.
  4. babuba

    büyük oymalar büyük mezarlar

    Cevap: büyük oymalar büyük mezarlar yorumlar için teşekkürler
  5. babuba

    büyük oymalar büyük mezarlar

    evt ustalar yeni paylaşımlarım var. bu işin ayrıntılarını henüz öğrenmekte olan birisi olarak sizlere sormak istediklerim var. aşağıdaki büyük oymalar mezar olmasına mezar ama bir iki sorum olacak sizlere. bu işaretlerin 20 30 metre güneyinde en az 60 metre yüksekliğinde dik bir uçurum var. ve...
  6. babuba

    özenerek yapılmış

    Cevap: özenerek yapılmış orası büyük bir akarsu.
  7. babuba

    özenerek yapılmış

    Cevap: özenerek yapılmış arkadaşlar paylaşmayı unuttuğum bir bilgiyi daha paylaşayım. unuttum diyorum çünkü işaretlediğim yerdeki oyukları sonradan gördüm foto çekmeyi unutmuşum. foto olmayınca haliyle de burda paylaşmayı unutuyor insan. şimdir işaretlediğim yerde 3 adet oyuk var. oyuklar...
  8. babuba

    özenerek yapılmış

    Cevap: özenerek yapılmış konu güncel fikirleri bekliyorum arkadaşlar
  9. babuba

    özenerek yapılmış

    Cevap: özenerek yapılmış bu işaretlerin hemen önünde çalışma yapılsa doğru olarmu acaba. boşluk taraması işini beceremedim. 2 adet bakır 2mm çubuk denedim 2 adet de bakır boru ile denedim ama nedense tepki alamıyorum hiç bir yerden. tabi bu işaret üzerinde denemedim kapalı boşlluk olduğunu...
  10. babuba

    tarih kokuyor

    Cevap: tarih kokuyor bu nehir zamanında bir insan boyu derinlikte akarmış yalnız baraj yapıldığı için 20-30 metre yükselmiş. suyun altında kalan çok mağara var bunun yanında su üzerinde kalan mağaralar var bir kısmını gezdim.
  11. babuba

    kalp mi?

    Cevap: kalp mi? demek istediğini anladım. haftasonu gidip fotoyu çekecem. yalnız cepheden çekebilmem için kayığa binmem gerekecek. uçurumun yapısını anlatayım size. bu nehir boyunca bu tür uçurumlar oldukça fazla. bir şekilde inilebilen yerlerde insanlar yaşamış zaten. kaya yapısı çok...
  12. babuba

    tarih kokuyor

    Cevap: tarih kokuyor mavi yazıyla söylediğin yer yerleşim kalıntıları mevcut. karşı kayalığa gitmem şimdilik zor. aradaki nehrin derinliği 40 metre ,kayık ihtimali var ama şimdilik gidemiyorum. ha bu arada bu fotoları çektiğim yerde gezim yarım kaldı en yakın zamanda size benim tarafımda olan...
  13. babuba

    kalp mi?

    Cevap: kalp mi? bu kalp işaretinin 20-30 metre güneyi yani istediğin foto tarafı 100 m derinliğinde bir uçurum.uçurumun altında nehir akıyor.
  14. babuba

    kalp mi?

    arkadaşlar ne düşünürsünüz.
  15. babuba

    özenerek yapılmış

    arkadaşlar detaylı bir fotolama yapmaya çalıştım. bu işaretler kayanın bitimine doğru olan kısmı güneydir.
  16. babuba

    tarih kokuyor

    arkadaşlar bu konum un aslında işaretlerle alakasının olmadığını düşüne bilirsiniz ama açacağım diğer konularla alakalı olduğu için ve bir göz banyosu yapabilmeniz için paylaşıyorum. bu bölge kommagenenin bir ucudur. tarihi ve tarih öncesi insanların hayat kaynağıdır bu nehir. doğduğu yaşadığı...
  17. babuba

    üçgen-kaşıkmı?

    Cevap: üçgen-kaşıkmı? 2. resim çan şekline benziyor. yakınlarda kilise varmı? çan ise kilise papaz ve çan arasında bağlantı kurulabilir. 4. resimdeki kayanın yakınlarında boşluk araması yapmanı tavsiye ederim. 7. resimdeki kapak gibi duruyor. altına bakmayı denedinizmi.altından başka bir...
  18. babuba

    büyük kaya mezar

    Cevap: büyük kaya mezar
  19. babuba

    büyük kaya mezar

    Cevap: büyük kaya mezar evt anladığım kadarı ile pek ilgilenen yok. şimdi arkadaşlar kayanın ortasındaki şekil erkek aslan diye düşündüm. yaşil kare içine aldığım yerde dişi aslan var. erkek aslan güney batıya bakarken dişi aslan da erkeğe doğru bakıyor. işaret çözümlerinden pek anlamam...
  20. babuba

    büyük kaya mezar

    Cevap: büyük kaya mezar yeşille işaretlediğim yerde ne görüyorsunuz. ben yanlış mı görüyorum acaba. BİDE BUNLARA BAKIN
Üst Alt