Arama sonuçlarınız | Sayfa 9 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. axiqonyali42

    Bakıcı bir kadının sizin evin olduğu yerde hazine var demesi

    Cevap: Bakıcı bir kadının sizin evin olduğu yerde hazine var demesi Ne biliyim valla kardeşim anlamadım
  2. axiqonyali42

    Dede mezarı ve kuyular ...

    Cevap: Dede mezarı ve kuyular ... Allah razı olsun kardeşim
  3. axiqonyali42

    Dede mezarı ve kuyular ...

    Cevap: Dede mezarı ve kuyular ... Onu da araştırıyım kardeşim saolasın
  4. axiqonyali42

    Bakıcı bir kadının sizin evin olduğu yerde hazine var demesi

    Arkadaşlar kadının biri bizim evi bilmediği halde buralara hiç gelmediği halde sizin evin yanında direğin 5m ilersinde 1 küp altın var diyor buna inanmalımı aslı olabilirmi. Bide herşeyi bilmesi benim kafamı çok karıştırdı yardımcı olurmusumuz bilgisi olan duyan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
  5. axiqonyali42

    Dede mezarı ve kuyular ...

    Cevap: Dede mezarı ve kuyular ... Kayalık var kardeşim bu Kaya'nın sol tarafında yaklaşık bi 5 m de boşluk bulduk çubuklarla baktık. Oyma derken bi oymaya rastlamadım
  6. axiqonyali42

    Dede mezarı ve kuyular ...

    Cevap: Dede mezarı ve kuyular ... Eyvallah ustam kusura bakma öğreneceğim çok şey var daha bidaha olmaz inşallah uyardığın için sağolasın
  7. axiqonyali42

    Dede mezarı ve kuyular ...

    Cevap: Dede mezarı ve kuyular ... Anladım ustam en kısa sürede o taşı kaydırıp altını ka*** inşallah dediğin taşı bulurum. Bide ben yanlış görmediysem eğer o kanallı taşın altında düz bi taş olduğunu gördüm gibi bide para o ekmek gibi taştamı yani bide şu manevi anlamda risk dediğini anlamadım...
  8. axiqonyali42

    Dede mezarı ve kuyular ...

    Şu resimler hakkında fikirlerinizi alabilirmiyim teşekkürler http://img443.yukle.tc/images/7800image.jpg http://img438.yukle.tc/images/6832image.jpg http://img443.yukle.tc/images/9317image.jpg http://img438.yukle.tc/images/3507image.jpg http://img441.yukle.tc/images/4322image.jpg
  9. axiqonyali42

    Dede mezarı ve kuyular ...

    Cevap: Mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım.şu resimlere bi bakarmısınız yorumlarınıza ihtiyacım var Ben başlığı açıyom o halde ustam sende gerekeni yapıver sana zahmet kusura bakma
  10. axiqonyali42

    Dede mezarı ve kuyular ...

    Cevap: Mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım.şu resimlere bi bakarmısınız yorumlarınıza ihtiyacım var Arkadaşım yorumun için saolasın bizim burda 2 tane yatır var biri bu resimdeki kamber dede diğeri de resul dede diye bi zaat ve suyu olmayan 2 adet boş kuyu var bizim bu alana ortalama 1 km...
  11. axiqonyali42

    Dede mezarı ve kuyular ...

    Cevap: Mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım.şu resimlere bi bakarmısınız yorumlarınıza ihtiyacım var Evet kamber dede diye bi yatırın mezarı
  12. axiqonyali42

    Resimlere bakarmısınız arkadaşlar yorumlarınıza ihtiyacım var

    Mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım.şu resimlere bi bakarmısınız yorumlarınıza ihtiyacım var Şu resimler hakkında fikirlerinizi alabilirmiyim teşekkürler http://img443.yukle.tc/images/7800image.jpg http://img438.yukle.tc/images/6832image.jpg http://img443.yukle.tc/images/9317image.jpg...
  13. axiqonyali42

    Dede mezarı ve kuyular ...

    Şu resimler hakkında fikirlerinizi alabilirmiyim teşekkürler http://img443.yukle.tc/images/7800image.jpg http://img438.yukle.tc/images/6832image.jpg http://img443.yukle.tc/images/9317image.jpg http://img438.yukle.tc/images/3507image.jpg http://img441.yukle.tc/images/4322image.jpg
Üst Alt