Arama sonuçlarınız | Sayfa 7 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. axiqonyali42

    YER ALTINDA ÇIKAN ÖRÜLÜ TAŞ DUVAR ve Tilki yatağı

    Cevap: YER ALTINDA ÇIKAN ÖRÜLÜ TAŞ DUVAR ve Tilki yatağı Saolun.arkadaşlar ben burda boşluk testi yaptım zaten ve farklı boyutlarda 4 tane oda var ve bizim.yaşzim yaşadığımız mahallenin eski kurulu olduğu yerdir burası yaklaşık 700 yıllık bir geçmişe sahiptir Son olarakta tilkinin kazdığı...
  2. axiqonyali42

    YER ALTINDA ÇIKAN ÖRÜLÜ TAŞ DUVAR ve Tilki yatağı

    Cevap: YER ALTINDA ÇIKAN ÖRÜLÜ TAŞ DUVAR ve Tilki yatağı Arkadaşlar boşluk tespiti yaptım cubuklar ile 4 tane farklı boyutlarda oda var
  3. axiqonyali42

    YER ALTINDA ÇIKAN ÖRÜLÜ TAŞ DUVAR ve Tilki yatağı

    ustalar sizce nedir ne olabilir yardımlarınızı bekliyorum saygılar... http://i.hizliresim.com/ek8pvJ.jpg http://i.hizliresim.com/w1ZBdB.jpg http://i.hizliresim.com/e5nXV5.jpg http://i.hizliresim.com/KD5mdZ.jpg http://i.hizliresim.com/xYEpOA.jpg http://i.hizliresim.com/w1ZBJG.jpg...
  4. axiqonyali42

    yeminli haç işareti dediler sizce nedir ?

    Cevap: yeminli haç işareti dediler sizce nedir ? anladım ustam başlarda detaylı resimler var bakabilirsin saolasın
  5. axiqonyali42

    yeminli haç işareti dediler sizce nedir ?

    Cevap: yeminli haç işareti dediler sizce nedir ? saygılar ustam ilginçlikten kastın nedir acaba ?
  6. axiqonyali42

    yeminli haç işareti dediler sizce nedir ?

    Cevap: yeminli haç işareti dediler sizce nedir ? anladım usta bakmakta fayda var ama :)
  7. axiqonyali42

    yeminli haç işareti dediler sizce nedir ?

    Cevap: yeminli haç işareti dediler sizce nedir ? ustam bu kayanın altınımı ?
  8. axiqonyali42

    yeminli haç işareti dediler sizce nedir ?

    Cevap: yeminli haç işareti dediler sizce nedir ? ustam bu da yakından çekilmiş hali http://i.hizliresim.com/wLgDrb.jpg ustam bu da kayanın sırt yüzü http://i.hizliresim.com/eW9q8L.jpg
  9. axiqonyali42

    yeminli haç işareti dediler sizce nedir ?

    Cevap: yeminli haç işareti dediler sizce nedir ? ustam bu kayanın üstünde de böyle bir oyuk var http://i.hizliresim.com/x0Ny6D.jpg saolasın
  10. axiqonyali42

    yeminli haç işareti dediler sizce nedir ?

    Cevap: yeminli haç işareti dediler sizce nedir ? hangi taşın altında ustam nasıl bi mahsen işareti sağolasın
  11. axiqonyali42

    yeminli haç işareti dediler sizce nedir ?

    Cevap: yeminli haç işareti dediler sizce nedir ? harbici ustam benim bahsettiğim haç işareti de bu http://i.hizliresim.com/w1DNnG.jpg yorumun içinde saolasın ustam
  12. axiqonyali42

    yeminli haç işareti dediler sizce nedir ?

    Cevap: yeminli haç işareti dediler sizce nedir ? ustam yorumların için sağolasın allah razı olsun yakın zaman da ilgilencem mekan la
  13. axiqonyali42

    yeminli haç işareti dediler sizce nedir ?

    Cevap: yeminli haç işareti dediler sizce nedir ? ustam bunlar ne anlama geliyor http://i.hizliresim.com/KgyVnO.jpg bide bu büyük kaya http://i.hizliresim.com/w1rDdG.jpg
  14. axiqonyali42

    yeminli haç işareti dediler sizce nedir ?

    Cevap: yeminli haç işareti dediler sizce nedir ? ustam bide bu işaret var http://i.hizliresim.com/KgyVnO.jpg bide bu büyük kaya http://i.hizliresim.com/w1rDdG.jpg
  15. axiqonyali42

    yeminli haç işareti dediler sizce nedir ?

    Cevap: yeminli haç işareti dediler sizce nedir ? eyvallah ustam fikrini paylaştığın için saolasın
  16. axiqonyali42

    yeminli haç işareti dediler sizce nedir ?

    Cevap: yeminli haç işareti dediler sizce nedir ? eyvallah ustam allah razı olsun
  17. axiqonyali42

    yeminli haç işareti dediler sizce nedir ?

    Cevap: yeminli haç işareti dediler sizce nedir ? ustam yorumun için saolasın bu işlenmiş kaya nedir ?
  18. axiqonyali42

    yeminli haç işareti dediler sizce nedir ?

    Cevap: yeminli haç işareti dediler sizce nedir ? ustam bahsettiğin kaya mezar bu kayanın altındamı ? yorumun için saolasın
  19. axiqonyali42

    yeminli haç işareti dediler sizce nedir ?

    Cevap: yeminli haç işareti dediler sizce nedir ? Hepiniz Sagolun ustalar
  20. axiqonyali42

    yeminli haç işareti dediler sizce nedir ?

    Cevap: yeminli haç işareti dediler sizce nedir ? Harbici ustam yeterlimi resimler
Üst Alt