Arama sonuçlarınız | Sayfa 5 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. axiqonyali42

    Anneme Rüyasında Işte Kızım Burası Diyen Dede

    Eyvallah ustam şimdi çevre resimlerini çekeceğim 30 dk ya eklerim
  2. axiqonyali42

    Anneme Rüyasında Işte Kızım Burası Diyen Dede

    Ustam çubukla baktık tam Kaya'nın ön dibinde gösteriyor ama tam emin olmak istiyorum saygılar ...
  3. axiqonyali42

    Anneme Rüyasında Işte Kızım Burası Diyen Dede

    Ustam burası dere yatağının kenarı ve buraya 30m uzaklıkta bir yatır var annemin rüyasına girip kızım benim taşlarımı dağıttırma diyor. Aradan uzun zaman geçiyor tekrar giriyor rüyasına annemin kızım taşlarımı dağıttırma diyor tekrar ve biz o yatırın etrafını çeviriyoruz sonrada tekrar rüyasına...
  4. axiqonyali42

    Anneme Rüyasında Işte Kızım Burası Diyen Dede

    Sa ustallar yıllar önce anneme Rüyasında işte kızım burası diyerekten bir kapı göstermiş bir dede sizce birşey olabilirmi değerli yorumlarınız için saolun bu alttakide başka bir resim üsttekilerle alakası yoktur şimdidwn saolun
  5. axiqonyali42

    arkadaşlar bu mezar taşındakiler ne anlama geliyor ? saygılar

    valla ustam yorumun için saolasın camide değil bi bağlılığıda yok camiye bi kaç kişi bu taşın kasa olduğunu söyledide bide burdan fikir alıyım diye sizlerle paylaştım çemberin ortasından delin dediler bize boşluk çıkar diye denedik taşın o kısmı çok fazla yumuşak ama çemberin dışındaki yerlere...
  6. axiqonyali42

    arkadaşlar bu mezar taşındakiler ne anlama geliyor ? saygılar

    Evet bi sonuç alamamıştım daha önce saygılar ...
  7. axiqonyali42

    arkadaşlar bu mezar taşındakiler ne anlama geliyor ? saygılar

    selamın aleyküm ustalar konu hakkında bilgilerinize ihtiyacım var şimdiden saolun
  8. axiqonyali42

    acill ustalar sizce kapakmı ??

    Cevap: acill ustalar sizce kapakmı ?? bilgilendirdiğin için teşekkürler ustam
  9. axiqonyali42

    acill ustalar sizce kapakmı ??

    Cevap: acill ustalar sizce kapakmı ?? Ustam 2.5 m ye 2.5 boşluk tam bu taşı cevreliyor
  10. axiqonyali42

    acill ustalar sizce kapakmı ??

    Cevap: acill ustalar sizce kapakmı ?? Eyvallah ustam saklasin normal bir cubukla baktım eni 1 uzunluğu 2.5 m bir boşluk verdi
  11. axiqonyali42

    acill ustalar sizce kapakmı ??

    Cevap: acill ustalar sizce kapakmı ?? ustam saolasın öncelikle arazide dolanırken üstü oyuk bu kayayı gördüm ve taşla bir-iki vurdum taşın içi boş gibi ses geldi bende bir bakmak istedim ve taşı kırdıktan sonra altı boş çıktı işlenmiş toprak çıktı biraz daha temizledim baktım bu kaya çıktı...
  12. axiqonyali42

    acill ustalar sizce kapakmı ??

    selamın aleyküm ustalar sizce kapakmıdır bu saygılar
  13. axiqonyali42

    değişik ibareler

    Cevap: değişik ibareler Eyvallah ustam saolasin ilgin için
  14. axiqonyali42

    değişik ibareler

    arkadaşlar biraz fazla resim var ama kusuruma bakmayın nedir bunlar saygılar... http://i.hizliresim.com/lYbnEl.jpg http://i.hizliresim.com/Vp34Eq.jpg http://i.hizliresim.com/nPJ1E1.jpg http://i.hizliresim.com/vzJMZO.jpg http://i.hizliresim.com/1PGzN1.jpg...
  15. axiqonyali42

    bu nasıl bir oyuktur arkadaşlar ?

    Cevap: bu nasıl bir oyuktur arkadaşlar ? Akşam çevre resimlerini de atiyim ustam dere yatağında burasida
  16. axiqonyali42

    ustalar bir yatırın taşındaki ibareler...yardım edermisiniz

    Cevap: ustalar bir yatırın taşındaki ibareler...yardım edermisiniz Sonuç nedir ustam ?
  17. axiqonyali42

    ustalar bir yatırın taşındaki ibareler...yardım edermisiniz

    Cevap: ustalar bir yatırın taşındaki ibareler...yardım edermisiniz usta buda çeşmenin resimleri yatırda karşıda ki çeşmenin önceki yeri mezarlığın yanındaymış aşağıdaki resim
Üst Alt