Arama sonuçlarınız | Sayfa 6 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. axiqonyali42

    bu nasıl bir oyuktur arkadaşlar ?

    Cevap: bu nasıl bir oyuktur arkadaşlar ? çakıl yığını olduğu zaman durum ne oluyor ?
  2. axiqonyali42

    bu nasıl bir oyuktur arkadaşlar ?

    Cevap: bu nasıl bir oyuktur arkadaşlar ? saolasın kardeşim bunların hepsi aynı resim uzak yakın olarak çektim
  3. axiqonyali42

    oyuk işaretleri sizce doğalmı arkadaşlar...?

    Cevap: oyuk işaretleri sizce doğalmı arkadaşlar...? eyvallah kardeşim saolasın
  4. axiqonyali42

    ustalar bir yatırın taşındaki ibareler...yardım edermisiniz

    Cevap: ustalar bir yatırın taşındaki ibareler...yardım edermisiniz yorumun için saolasın kardeşim bu dediğini diyenlerde var : ))
  5. axiqonyali42

    ustalar bir yatırın taşındaki ibareler...yardım edermisiniz

    Cevap: ustalar bir yatırın taşındaki ibareler...yardım edermisiniz ustam acı su olduğunu hiç duymadım dediğin kuzey batıdaki ağaçlarla ilgili bir bilgide bulamadımyol çatalından aşağıdaki kaynaklardan kastın (kuyular'mı) ustam kılıç ve yılanı da anlamadım kusuruma bakma deredeki değirmen...
  6. axiqonyali42

    ustalar bir yatırın taşındaki ibareler...yardım edermisiniz

    Cevap: ustalar bir yatırın taşındaki ibareler...yardım edermisiniz ustam kusura bakma araştırma yapıyordum yanlış bilgi vermemek için bu taştaki çivileri dilek dilemek için çivi çakıp bez bağlarlarmış ustam şu anda kuzey doğusunda ağaç yok ama eskideen güney batısında yaşlı dut ve kavak...
  7. axiqonyali42

    bu nasıl bir oyuktur arkadaşlar ?

    Cevap: bu nasıl bir oyuktur arkadaşlar ? Ustalar birşeye benzetemedinizmi :)
  8. axiqonyali42

    oyuk işaretleri sizce doğalmı arkadaşlar...?

    Cevap: oyuk işaretleri sizce doğalmı arkadaşlar...? bakalım hayırlısı kardeşimm :))
  9. axiqonyali42

    oyuk işaretleri sizce doğalmı arkadaşlar...?

    Cevap: oyuk işaretleri sizce doğalmı arkadaşlar...? valla usta orayı ayarlarız da değermi ilgilenmeye değmez mi orası önemli benim için :)
  10. axiqonyali42

    bu nasıl bir oyuktur arkadaşlar ?

    merhabalar dostlarım ustalar bu işaret hakkında yada oyuk hakkında beni bilgilendirirmisiniz... bu alttaki kayada bu oyuk işareti arkadaşlar
  11. axiqonyali42

    oyuk işaretleri sizce doğalmı arkadaşlar...?

    Cevap: oyuk işaretleri sizce doğalmı arkadaşlar...? [/CODE] buyur ustam
  12. axiqonyali42

    oyuk işaretleri sizce doğalmı arkadaşlar...?

    Cevap: oyuk işaretleri sizce doğalmı arkadaşlar...? eyvallah ustam saolasın
  13. axiqonyali42

    oyuk işaretleri sizce doğalmı arkadaşlar...?

    arkadaşlar bu işaretler doğalmı yoksa yapmamı yardımlarınızı bekliyorum http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/04/09/IMAG0131.jpg http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/04/09/IMAG0132.jpg http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/04/09/IMAG0133.jpg...
  14. axiqonyali42

    ustalar bir yatırın taşındaki ibareler...yardım edermisiniz

    Cevap: ustalar bir yatırın taşındaki ibareler...yardım edermisiniz Anladım ustam saolasin taşın içinde olma ihtimali de var tabiki .
  15. axiqonyali42

    ustalar bir yatırın taşındaki ibareler...yardım edermisiniz

    Cevap: ustalar bir yatırın taşındaki ibareler...yardım edermisiniz Ustam san şöyle soyliyim bu büyük taşı 5_6 kişi çalmış 5 km kadar taşımışlar ve bi uyku basmış bunları bunlar uyuduktan sonra bu taş tekrar yerine gelip dikilmiş ve burda eskiden koca koca dut ve kral ağaçları vardı ama Su...
  16. axiqonyali42

    ustalar bir yatırın taşındaki ibareler...yardım edermisiniz

    Cevap: ustalar bir yatırın taşındaki ibareler...yardım edermisiniz Evet usta çakılı eski civiler var bu yatırın boyu 7 m dir yorumun için saol ustam
  17. axiqonyali42

    ustalar bir yatırın taşındaki ibareler...yardım edermisiniz

    Cevap: ustalar bir yatırın taşındaki ibareler...yardım edermisiniz usta biz müslüman mezarı biliyoruz ama zamanında böyle çok müslüman mezarı denilip mal mezarı çıkmış
  18. axiqonyali42

    ustalar bir yatırın taşındaki ibareler...yardım edermisiniz

    http://hizliresim.com/xRMMER http://hizliresim.com/xBYYRM http://hizliresim.com/xRMM9Z buda bu taşın arka yüzü http://hizliresim.com/emBB1Y buda karşısındaki taş http://hizliresim.com/Kgaaob http://hizliresim.com/x9yyLr http://hizliresim.com/KqLLBQ http://hizliresim.com/wM77J2
  19. axiqonyali42

    YER ALTINDA ÇIKAN ÖRÜLÜ TAŞ DUVAR ve Tilki yatağı

    Cevap: YER ALTINDA ÇIKAN ÖRÜLÜ TAŞ DUVAR ve Tilki yatağı saolasın kardeşim
  20. axiqonyali42

    YER ALTINDA ÇIKAN ÖRÜLÜ TAŞ DUVAR ve Tilki yatağı

    Cevap: YER ALTINDA ÇIKAN ÖRÜLÜ TAŞ DUVAR ve Tilki yatağı ustalar yorumunuz yokmu yardımcı olacağınız başka bir durum felan ? saygılar
Üst Alt