Arama sonuçlarınız | Sayfa 8 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. axiqonyali42

    yeminli haç işareti dediler sizce nedir ?

    Cevap: yeminli haç işareti dediler sizce nedir ? Eyvallah ustalar fakir baba bahsettiğiniz haç benim dediğim hacmi yorumun için sagolasin ustam
  2. axiqonyali42

    yeminli haç işareti dediler sizce nedir ?

    Cevap: yeminli haç işareti dediler sizce nedir ? harbici ustam öncelikle allah razı olsun ilgilendiğin için bu resimler işimize yarar mı ? http://i.hizliresim.com/eWZAmP.jpg http://i.hizliresim.com/w1km8G.jpg http://i.hizliresim.com/wMyY56.jpg http://i.hizliresim.com/x8bnmV.jpg...
  3. axiqonyali42

    yeminli haç işareti dediler sizce nedir ?

    Cevap: yeminli haç işareti dediler sizce nedir ? harbici ustam saolun arkadaşlar 10 m güney doğusunda bu kaya var http://i.hizliresim.com/w1y3DN.jpg bu da haç işareti olan kayanın uzaktan görünüşü http://i.hizliresim.com/eXvjX0.jpg arkadaşlar bu haç işareti olan kayanın üstünde bu...
  4. axiqonyali42

    yeminli haç işareti dediler sizce nedir ?

    Cevap: yeminli haç işareti dediler sizce nedir ? saolun arkadaşlar 10 m güney doğusunda bu kaya var http://i.hizliresim.com/w1y3DN.jpg bu da haç işareti olan kayanın uzaktan görünüşü http://i.hizliresim.com/eXvjX0.jpg arkadaşlar bu haç işareti olan kayanın üstünde bu oyuklar mevcut...
  5. axiqonyali42

    yeminli haç işareti dediler sizce nedir ?

    arkadaşlar ne anlama geliyor bu işaret ? yardımlarınız için saolun http://i.hizliresim.com/epg6Rr.jpg
  6. axiqonyali42

    Yaprakmı gözmü ?

    Cevap: Yaprakmı gözmü ? Eyvallah ustam işaretlediğin yerleri inceleyecem bide büyük Kaya'nın altındaki küçük taşta yama gibi bişey var Buda resmi http://u1307.hizliresim.com/1c/l/qfhxp.jpg
  7. axiqonyali42

    Mezarmı arkadaşlar bu işaretler

    Cevap: Mezarmı arkadaşlar bu işaretler Harbici ustam yardımlarınızı esirgemeyin buranın 20-30 m doğusunda bi abi taş sökerken kafasına bi taş gelmiş kafası kanamış ve kanı durdurmak için rüzgara çıkarmış kafasını çukura tekrar inince sırtını duvara dayamış karşı duvarda bi küp görmüş...
  8. axiqonyali42

    Mezarmı arkadaşlar bu işaretler

    Cevap: Mezarmı arkadaşlar bu işaretler Eyvallah ustam net olmadığı için biraz sıkıntılı oluyo foto yüklemesi daha bi Kaya daha var onu da yükleyecem
  9. axiqonyali42

    Mezarmı arkadaşlar bu işaretler

    Yardımcı olursanız sevinirim ustalar... http://k1307.hizliresim.com/1c/l/qfjkh.jpg http://u1307.hizliresim.com/1c/l/qfjsq.jpg http://u1307.hizliresim.com/1c/l/qfkh1.jpg http://u1307.hizliresim.com/1c/l/qfktz.jpg http://k1307.hizliresim.com/1c/l/qfl5k.jpg...
  10. axiqonyali42

    Yaprakmı gözmü ?

    Cevap: Yaprakmı gözmü ? Eyvallah usta
  11. axiqonyali42

    Yaprakmı gözmü ?

    Arkadaşlar yardımcı olurmusunuz http://s1307.hizliresim.com/1c/c/q4sn0.jpg http://s1307.hizliresim.com/1c/c/q4sn0.jpg http://k1307.hizliresim.com/1c/c/q4st9.jpg http://s1307.hizliresim.com/1c/c/q4t48.jpg
  12. axiqonyali42

    Dede mezarı ve kuyular ...

    Cevap: Dede mezarı ve kuyular ... Sarnıçlar derken kardeşim ?
  13. axiqonyali42

    Bakıcı bir kadının sizin evin olduğu yerde hazine var demesi

    Cevap: Bakıcı bir kadının sizin evin olduğu yerde hazine var demesi Eyvallah kardeşim
  14. axiqonyali42

    Dede mezarı ve kuyular ...

    Cevap: Dede mezarı ve kuyular ... Eyvallah ustam saolasın cümlemizin yardımcısı olsun Rabbim
  15. axiqonyali42

    Dede mezarı ve kuyular ...

    Cevap: Dede mezarı ve kuyular ... Eyvallah Bozkurt ustam saolasın yanlış birşey yapmayalım diye soruyorum kusuruma bakma...
  16. axiqonyali42

    Dede mezarı ve kuyular ...

    Cevap: Dede mezarı ve kuyular ... Ustam o taşı bulduğum zaman ne yapmam gerekiyor ordan çıkarıyımmı yoksa öylece bırakıyımmı saygılar...
  17. axiqonyali42

    Bakıcı bir kadının sizin evin olduğu yerde hazine var demesi

    Cevap: Bakıcı bir kadının sizin evin olduğu yerde hazine var demesi Eyvallah gardaşımm :)
  18. axiqonyali42

    Bakıcı bir kadının sizin evin olduğu yerde hazine var demesi

    Cevap: Bakıcı bir kadının sizin evin olduğu yerde hazine var demesi Bozkurt usta burası 10-12 yıllık ev ilk zamanlar boştu inşaatken şimdi biz ağaçlandırdık ve biz kiradayken siz kalabalık bir şekilde kavgalı olarak gideceksiniz yeni evinize dedi ve ev sahibi ile komşuların içinde kavga...
  19. axiqonyali42

    Bakıcı bir kadının sizin evin olduğu yerde hazine var demesi

    Cevap: Bakıcı bir kadının sizin evin olduğu yerde hazine var demesi Haklısın kardeşim teşekkürler bilgilendirdiğin için
  20. axiqonyali42

    Bakıcı bir kadının sizin evin olduğu yerde hazine var demesi

    Cevap: Bakıcı bir kadının sizin evin olduğu yerde hazine var demesi Anladım kardeşim hayırlısı bakalım
Üst Alt