Arama sonuçlarınız | Sayfa 5 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. yağmurcu

    Lahit ( Görsel )

    s.a. ustam emeğine sağlı güzel paylaşım olmuş.bölge neresi merak ettim.sakıncası yoksa.ALLAHA emanet olalım.
  2. yağmurcu

    Işte Bulduğum Hazinenin Fotoları.

    s.a. ustam gönlüne yüreğina sağlık.hepiniz katkılarına bende katılıyom vede bütün kalbimle amin diyorum.bütün sevdiklerimiz ve sevenlerimizle beraber rabbim inşeellah nasip eder.elfü elfü amin. binlerle amin.
  3. yağmurcu

    En Son Ne Zaman Teheccüd Kıldım?

    s.a ustam allah razı olsun.gönlüne yüreğine sağlık.ustam sessizde olsam siteyi takip etmekteyimİNŞEELLAH devamını takip ediyom.cületen ümmeten hayırlı ramazanlar ,hayırlı geceler.allaha emanet olalım.
  4. yağmurcu

    Asiavci Ustamız Ameliyat Olmuş

    s.a. ustam çok geçmiş olsun.allah acil şifalar versin.rabbim sevdiklerine sevenlerinle imanlı, sıhhatli,sağlıklı günler nasip etsin.AMİN.
  5. yağmurcu

    Resmi Kazı Hakkında Bilinçlenme.

    s.a. cümleten ümmeten hayırlı ramazanlar hayırlı günler hayırlı formlar.ustalarım ilgilerineze ayrı ayrı teşekkür ederim.şimdi müsait değilim müsait olunca nasıl ve neden böyle bir çalışma içinde olduğumu açıklıycam.malum şu an benim için iş zamanı.ALLAHA EMANET OLALIM.
  6. yağmurcu

    Resmi Kazı Hakkında Bilinçlenme.

    s.a. ustam ilgi ve bilgilendirmelerin için teşekkür ederim.inşeellah hayırlara vesile olur.çalışmalara başladığımda gelişmeleri sizlerle buradan paylaşmayı düşünüyom.sağlıcakla kalın.
  7. yağmurcu

    Resmi Kazı Hakkında Bilinçlenme.

    s.a ustalarım konyada olan varmı acaba.
  8. yağmurcu

    Yardım?

    s.a. değerli yöneticilerim nasıl oldu ise üç kere konu açılmış gereksi olanlar silinirse memnun olurum.vede kıymetli vaktinizi aldığım için özür dilerim.hakkınızı helal ediniz.bayağıdır siteye giremiyordum dalgınlık kusura bakmayın sizleri yordugum için.ALLAHA EMANET OLALIM.
  9. yağmurcu

    Bozkurt Hasta

    s.a. cümleten ümmeten hayırlı geceler bozkurt ustam geçmiş olsun allah acil şifalar versin inşeellah.sağlıklı sıhhatli haberlarini bekliyom.allaha emanet olalım.
  10. yağmurcu

    Resmi Kazı Hakkında Bilinçlenme.

    s.a. cümleten ümmeten hayırlı geceler hayırlı formlar.hayırlı ramazanlar.değerli ustalarım ben konya ili bozkır ilçesinde resmi kazı yapmayı düşünüyom.acizane içimizde konya meramda olan varsa vede mümkünse meram müzesinden bana ilk ağızdan neler yapmam gerektiği hakkında bilgi verirseniz...
  11. yağmurcu

    Kutlu doğum haftanız mübarek olsun.

    Cevap: Kutlu doğum haftanız mübarek olsun. S.A. cümleten ,ümmeten hayırlı geceler ,hayırlı formlar.cümlemizin kutlu doğum haftası mübarek olsun.hayırlara vesile olsun. USTAM emeğine,yüreğine,gönlüne sağlık.ALLAH ebeden razı olsun.LİLLAH İÇİN yazdığın ikaz,uyandırma,hatırlatma ve nasihat...
  12. yağmurcu

    Vefat '' Tevfik ustamızın annesi vefat etmiştir ''

    Cevap: '' Tevfik ustamızın annesi vefat etmiştir '' s.a. inne lillehi ve inne ileyhi raciun.ALLAH' dan geldik yine ALLAH'a döneceğiz.ustam başımız sağ olsun.Rabbim rahmeti ile muamele etsin.rabim ümmeti muhammed'in geçmişlerine rahmet eylesin.geride kalanlarımızada sabrı cemil ihsan...
  13. yağmurcu

    Bana Ağlamayı Öğretir Misin?

    Cevap: Bana Ağlamayı Öğretir Misin? s.a. ustam sizi kırmadım ise ne mutlu bana.dua ve temennilerinize bütün kalbimle amin binlerle amin diyorum.ne mutlu banaki sizler gibi değerli ustalarımızın ikaz ve yardımlarınızla manevi hayata biraz daha sıkı sarılıyom biraz daha kendimi...
  14. yağmurcu

    Bana Ağlamayı Öğretir Misin?

    Cevap: Bana Ağlamayı Öğretir Misin? s.a. ustam emeğine gönlüne sağlık.ustam bende affına sığınarak ağlamakla ilgili bir hissi yatımı paylaşmak istedim.yanlış oldu ise silebilirsin. ey RIZAYI İLAHİ (ALLAH'IN rızası) sen çölde açan bir gül olsaydın seni soldurmamak için her an ağlardım.ve...
  15. yağmurcu

    3-4 gün aranızda yokum

    Cevap: 3-4 gün aranızda yokum S.A. ustam geçmiş olsun.inşeellah çektiğimiz sıkıntılar ,acılar bizler için rabbim kefaret olarak kabul ederde geri kalan hayatımızı imanlı, sıhhatli ,huzurlu ve sevdiklerimizle beraber yaşamayı nasip etsin.ve rabbim bu dua ve güzel dileklerimizi MUHAMMED...
  16. yağmurcu

    Dua'larınıza Çok İhtiyacım var.

    Cevap: Dua'larınıza Çok İhtiyacım var. s.a. cümleten hayırlı günler ,hayırlı formlar.ustam rabbim acil şifalar ihsan eylesin.rabbim sizede sabrı cemil ihsan eylesin.ALLAHA emanet olalım.
  17. yağmurcu

    3-4 gün aranızda yokum

    Cevap: 3-4 gün aranızda yokum s.a. cümleten hayırlı günler ,hayırlı formlar.ustam ALLAH şifanı nerde kimin elinden ise tez zamanda sana kavuştursun.sessiz takipçilerindenim.ALLAHA emanet olalım.
  18. yağmurcu

    Fenerli usta

    Cevap: Fenerli usta s.a. ustam hayırlı olsun.
  19. yağmurcu

    üç gen,ve,ok ?

    Cevap: üç gen,ve,ok ? s.a. fenerli ustam ok istikametindeki yığma doğrumu o zaman.izler bizi hedefe götürürmü nasıl dersin burayla ilgileneyimmi.resim istedim bekliyom.yorumun içinde teşekkür ederim ustam.
  20. yağmurcu

    üç gen,ve,ok ?

    Cevap: üç gen,ve,ok ? s.a. tamam inşeellah ustam.teşekkür ederim.
Üst Alt