Arama sonuçlarınız | Sayfa 7 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. yağmurcu

    üç gen ne anlatır bize?

    Cevap: üç gen ne anlatır bize? S.A aga ustam ilgilendiğin için teşekkür ederim.doğru söylüyon üçgende nasıl üçgen.ustam alttaki üçgen pirizma gibi yan çizgiler aynı.alt çizgi daha büyük.vede ustam alttaki üçgenin içi boş.yani üçgen yapıp içini boşaltmışlar temiz bir şekilde.üstteki ise...
  2. yağmurcu

    üç gen ne anlatır bize?

    Cevap: üç gen ne anlatır bize? S.A. ustam haklısın konu açmayı bilmiyom.ama azimliyim gayretliyim öğrenicem.ustam üçgenler şöyle alttaki piramit gibi sivri yanı yukarı bakıyor birde eşkenardeğil yan çizgiler aynı alt çizgi daha büyük.üsteki ise eşkenar üç çizgide aynı ama üstekininde...
  3. yağmurcu

    üç gen ne anlatır bize?

    Cevap: üç gen ne anlatır bize? S.A. cümleten hayırlı geceler.hayırlı formlar.metin ustam üçgenler taşınabilir değil.yani yapı taşı örülü sabit duruyor.oynaması mümkün değil.ustam bide yorum ve bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.ALLAH yardımcımız olsun.:p
  4. yağmurcu

    üç gen ne anlatır bize?

    s.a. cümleten hayırlı günler hayırlı formlar.inşeellah iysinizdir.değerli ustalarım eski surlu yapıda yerden adam boyu yüsekde bikerpiçin altına doğru ügen yapılmış.onun bir üst sırada yarım metre solda bu sefer kerpiçin ortasına üçgen yapımış ortasındada murç izi.ilgilemeye değermi ne...
  5. yağmurcu

    Küsme Hastalığı ve Barışa Yolculuk

    Cevap: Küsme Hastalığı ve Barışa Yolculuk s.a pek çok ALLAH razı olsun ustam.rabbim cümlemizi masihatlere uyup amel edenlerden eylesin.sevdiklerimizle sevenlerimizle.elfü elfü amin.
  6. yağmurcu

    migren hastalığı.

    Cevap: migren hastalığı. s.a. aliveli44 ustam ALLAH cümlemize şifa versin nerede ise inşeellah şifaya kavuşuruz .cümleten ümmeten elfü elfü amin.
  7. yağmurcu

    migren hastalığı.

    Cevap: Re: migren hastalığı. s.a. tevfik ustam ilgilendiğin ve bilgi ve tecrübeni paylaştığın için teşekkür ederim.ustam ne karanlık oda nede avmigran tesirini göremiyom.ama ümidimi kaybetmiş değilim.derdi veren ALLAHIMIZ dermenıda verir diye arayışım sürüyor.tekrara teşekkür...
  8. yağmurcu

    migren hastalığı.

    Cevap: migren hastalığı. s.a. hüdai ustam ilgilendiğin ve bilgi verdiğin için teşekkür ederim.doktora göründüm teşhisi doktorlar vede profesörler koydu çeşitli incelemede oldu.ama aldığım cevap bu hastalık karşısında çaresiziz.birlikte yaşamaya alışcan dediler.tekrar teşekkür...
  9. yağmurcu

    migren hastalığı.

    Cevap: migren hastalığı. s.a. aga ustam ilgilenip bilgi verdiğin için teşekkür ederim.dediklerinizi yapıcam inşeellah.tekrar sizede geçmiş olsun.
  10. yağmurcu

    Hastalık degerli dostlarim

    Cevap: degerli dostlarim s.a. aga ustam çok geçmiş olsun.inşeellah tez zamanda iyileşirsiniz.ya şafi.
  11. yağmurcu

    migren hastalığı.

    s.a. cümleten hayırlı geceler.hayırlı formlar.hepiniz inşeellah iyisinizdir.ben yağmurcu migren hastasıyım.eğer içimizde yada çevremizde doktor yada bu hastalık tan şifa bulmuş yakınınız varsa banada yardımcı olursanız sevinirim.şifa ALLAHTAN sebeblere yapışmak ise kuldandır diye sizlarden...
  12. yağmurcu

    Beraat Kandili

    Cevap: Beraat Kandili s.a. sağolasın ustam.cümleten ümmeten berat kandilimiz mübarek olsun.
  13. yağmurcu

    beraat kandilinin onemi ve yapilmasi gerekenler

    Cevap: beraat kandilinin onemi ve yapilmasi gerekenler s.a. ustam eline sağlık.cümleten ümmeten BERAT gecemiz mübarek olsun.inşeellah beratını alan vede alınan berata göre yaşamaya gayret edip emanete sahip çıkanlardan olalım niyazı ile hepinizi seviyom.ama birinizi farklı seviyom oda...
  14. yağmurcu

    kaplumbağa kafası.

    Cevap: kaplumbağa kafası. s.a. aga ustam tekrar hayırlı akşamlar.ustam diğer konum. bu kadar işaret bir arada olurmu? adı hemen ikinci sayfada görebilisin.bazı arkadaşlar inanamasada o kadar işaret bir kayada resimleri çekip geliyim inşeellah daha iyi ve net yorular olucak...
  15. yağmurcu

    kaplumbağa kafası.

    Cevap: kaplumbağa kafası. s.a. asi ustam ilgilendiğin ve yorum yaptığınız için teşekkür ederim.evet ağaçlık var ustam.genel şeftali ve zeytin ağaçları var ustam .ama bir kilometre sonra rampa yükselişe geçiyor.dağlara gidiliyor.tekrar teşekkür ederim.allaha emanet olalım.
  16. yağmurcu

    kaplumbağa kafası.

    Cevap: kaplumbağa kafası. s.a. aga ustam ilgilendiğiniz ve yorum yaptığınız için teşekkür ederim.evet ustam işaret biraz yüksekçe önü meyilli aşağı kısım bayağı bir düzlük.nerelerde ne yapmalıyız ustam.resimler gelince yükliyecem.aga ustam fazla olarak kabül etmezseniz bir isteğim daha...
  17. yağmurcu

    kaplumbağa kafası.

    Cevap: kaplumbağa kafası. s.a. tevfik ustam ilgilendiğin ve yorum yaptığınız çok teşekkür ederim.ustam resimler gelsin paylaşıcam.tekrar teşekkürederim.allaha emanet olalım.
  18. yağmurcu

    kaplumbağa kafası.

    selamın aleyküm. herkese hayırlı günler.hayırlı formlar.ustalarım yerli kayada kaplumbağanın sadece kafasını yapmışlar.işcilik var gibi.doğal olmadığı belli imiş.kafa yani boyun 25 santim boyunda kayayı o şekilde işcilik yaparak yapılmış.karşına alınca sola doğuya bakıyor kafa kalkık bir...
  19. yağmurcu

    bu kadar işaret bir arada olabilirmi?

    Cevap: bu kadar işaret bir arada olabilirmi? s.a. herkese hayırlı akşamlar.hayırlı formlar.metin ustam ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.buralarda öyle tepe yada kanyon duymadım.ama yinede araştırıyım.yön önemlimi usta ne taraflada olabilir.birazdaha ip ucu verirseniz.iyi olur.allaha...
  20. yağmurcu

    süper ilahi benden siz kardeşerime hediye olsun

    Cevap: süper ilahi benden siz kardeşerime hediye olsun s.a. ustam allah razı olsun teşekkür ettim.bu cuma gününün hürmetine allahımız bizleride af etsin.tövbelerimizi kabul etsin.elfü elfü amin.
Üst Alt