Arama sonuçlarınız | Sayfa 6 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. yağmurcu

    üç gen,ve,ok ?

    Cevap: üç gen,ve,ok ? s.a. ustalarım hayırlı geceler.hayırlı formlar.oscar ustam anlamadım kırmızı nedemek?biraz açıklarsan sevinirim.
  2. yağmurcu

    tavuk civ civ ?

    Cevap: tavuk civ civ ? S.A. cümleten hayırlı geceler,hayırlı formlar.yardımcı olan ve yorum yazan ustalarıma teşekkür ederim.evet hepiniz haklısınız resim işi olmazsa olmazlardan bir mesele bende sizler gibi dedim resimler varsa gönderin bizim ustalar ve abiler baksınlar yorumlasınlar sonra...
  3. yağmurcu

    üç gen,ve,ok ?

    S.A. cümleten ümmeten hayırlı geceler ,hayırlı formlar.ustalarım bölge karadeniz.bir metreye elli santim bir kayada alttarafı toprak altında nekadar bilemiyom.yere paralel bir üçgen onun otuz santim önünde ve işareti venin yirmi santim önünde ok işareti varmış.üçgen yirmiye yirmi,ve...
  4. yağmurcu

    tavuk civ civ ?

    s.a. cümleten hayırlı günler hayırlı formlar.ustalarım ikiye bir metre bir kayada yuvarlak daire şeklinde araba lastiği büyüklüğünde ortada tavuk bir ayağı havada ,etrafındada yedi civ civ var mış.tavuk civ civlerin ortasında kalıyor.kaya karşımızda olunca işaret sağımızda kalıyor. sol...
  5. yağmurcu

    dede philippus geldi

    Cevap: dede philippus geldi s.a. dede hoş geldiniz.inşeellah hayırlara vesile olunur dua ve dilekleri ile herkese hayırlı formlar.
  6. yağmurcu

    Sen gel/sen...

    Cevap: Sen gel/sen... s.a. cümleten ümmeten hayırlı akşamlar hayırlı formlar.ustam allah c.c razı olsun gönlüne sağlık.rabbim cümlemizi razası dahilinde yaşamayı nasip etsin.allah c.c emanet olalım. :)
  7. yağmurcu

    Gücün Rüzgarının Peşine Takılanlar

    Cevap: Gücün Rüzgarının Peşine Takılanlar S.A. herkese hayırlı günler hayırlı formlar.ustam emeğine ,yüreğine,gönlüne sağlık allah c.c razı olsun.rıza,i ilahi yolunda hakkın yolunda gidenlerden olalım dua ve niyazı ile cümleten,ümmeten allah c.c emanet olalım.:)
  8. yağmurcu

    3000'i Yakalarken

    Cevap: 3000'i Yakalarken s.a. cümleten ümmeten hayırlı formlar,hayırlı günler dilerim.değerli ustalarım değerli sitemizin kurucusu ustam emeklerinizden dolayı teşekkür ederim.bende kendi tesbitlerime ve araştırmalarıma göre 3000 rakamını 4 ile çarpıyom.nedeni ise hangi konuya baksam üç...
  9. yağmurcu

    Bu Dengeye Dikkat!

    Cevap: Bu Dengeye Dikkat! s.a cümleten ümmeten hayırlı geceler hayırlı formlar.ustam emeğine yüreğine sağlık allah c.c razı olsun.
  10. yağmurcu

    En nefıs elbıse

    Cevap: En nefıs elbıse s.a cümleten ümmeten hayırlı geceler,hayırlı formlar.ustam çok teşekkür ederim.gönlüne yüreğine sağlık allah c.c ne muradınız varsa versin inşeellah. allah c.c bende yazdıklarınıza canı gönülden amindiyorum.allah c.c cümleten ümmeten ve başımızdaki...
  11. yağmurcu

    Vefat teyzem vefaat etti

    Cevap: teyzem vefaat etti s.a. ustam allah c.c rahmet eylesin.başımız sağ olsun.acını en derin kalbi duygu ve hissiyatımla paylaşıyorum.rabbim cennetinde MUHAMMED as efendimize komşu eylesin.amin. ALLAHA emanet olalım.
  12. yağmurcu

    Bır alımın duası ve vasıyetı

    Cevap: Bır alımın duası ve vasıyetı s.a ustam ALLAH razı olsun. değerli bigilerini paylaştığım için teşekkür ederim.rabbim sevdiklerimizle sevenlerimizle bu güzel DUA lara bütün kalbimle elfü elfü amin.binlerle amin derim.
  13. yağmurcu

    İftar Açtıktan Sonra Yapılacak Dua

    Cevap: İftar Açtıktan Sonra Yapılacak Dua amin binlerle amin. http://www.definemekani.com/images/smilies/Allah.gif razı olsun ustam.http://www.definemekani.com/images/smilies/Allah.gif emanet olalım.http://www.definemekani.com/images/smilies/tongue.gif
  14. yağmurcu

    Ayak işareti

    Cevap: Ayak işareti s.a. teşekkürler ustam.emğine sağlık.
  15. yağmurcu

    Zemzem suyu ezan okunduğunda berraklaştı

    Cevap: Zemzem suyu ezan okunduğunda berraklaştı s.a. ustam hoş geldin .cümleten hayırlı ramazanlar.demek dolu dolu geldin.bilgilerini paylaştığın için sağol devamını beklerim.sizlari seviyom.ALLAHA emanet olalım.dualarında esirgeme benide.şimdiden amin.
  16. yağmurcu

    üç gen ne anlatır bize?

    Cevap: üç gen ne anlatır bize? s.a. herkese hayırlı ramazanlar.hayırlı günler.hayırlı formlar.değerli kanas ustam alttaki üçgende dikkatli araştırmada solunda üçgene bitişik kalp var.yani kalbin yarsında sivri tarafı üçgen tamamlıyor.böylece bilinen kalbin resmi karşımızda yatay duruyor...
  17. yağmurcu

    üç gen ne anlatır bize?

    Cevap: üç gen ne anlatır bize? s.a. herkesehayırlı günler.hayırlı ramazanlar.hayırlı formlar.rabbim nasip etsin. amin. güncel.
  18. yağmurcu

    üç gen ne anlatır bize?

    Cevap: üç gen ne anlatır bize? s.a. ustam ben yanlış anlattım .özür dilerim.kerpiçten kastım bilinen eski kale yapiları sur bildiğimiz yapılar.onlara ne diyeceğimi bilemedim.ondan kerpiç dedim değilse dalga geçmek maksadım yada alay etmek olamaz bende olmazda.yardımcı olsanızda...
  19. yağmurcu

    hayırlı ramazanlar dılerım

    Cevap: hayırlı ramazanlar dılerım s.a evet ustam hatırlattığın için allah razı olsun.cümleten ümmeten hayırlara vesile olur inşeellah.amin.sevdiklerimizle sevenlerimizle beraber ALLAHIMZIN razı olduğu yoldan inşeellah gidenlerden olalım amin.
  20. yağmurcu

    üç gen ne anlatır bize?

    Cevap: üç gen ne anlatır bize? s.a. ustam dağlık bir alan köylünü söyladiği kale kalıntısı imiş.eski kral yolu burası imiş.vede bu işaretler batıya bakıyor.
Üst Alt