4,50 metre derinlikte cikan bir tas | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

4,50 metre derinlikte cikan bir tas

ersan

Vip Üye
Cevap: 4,50 metre derinlikte cikan bir tas

merhaba mersinli buradan anladime gure diyorsun usta 4,50 mt mezar cikmaz esa burada bir oda var mezar oledi o derinle kadar cikardi hem bizim burada bir maranin giris dibinde 13 mt oda actiklari var arkadaslarin onustan ustam ben kendi gurduklerime inan birisiyim .hem benim bunlar eskiden urastim yerler ta buyle cok yerlerim var yarim bu yerler ta bisey deyil ta nasil yerlerim var baraktium ama 2 ki seneyi gecti gayrik ursmiyorum saten kacak "Yasak Kelime" yapsam hayata bu yere yuklemem resimleri ,,,bak bilesin ben suyu icerken bastan havaya bakikta iciyorum ,,hadi ustam kal salicaklan ustune giden suz varsa kusura bakma ustam .

mersinli

Yasaklı
Yasaklı

ersan ustam kaçak çalışmaz!!!
elıne yerden çıkan bir taşı alıp bu taş 4.5 mtreden çıktı dersen kaçak vuruyon anlamına gelir yasal yapıyor olsaydı zaten o taşı kazı başındakı arkologlar yanıtlarlardı sorun buraya taşiınmazdı kervan

mersinli

Yasaklı
Yasaklı

merhaba mersinli buradan anladime gure diyorsun usta 4,50 mt mezar cikmaz esa burada bir oda var mezar oledi o derinle kadar cikardi hem bizim burada bir maranin giris dibinde 13 mt oda actiklari var arkadaslarin onustan ustam ben kendi gurduklerime inan birisiyim .hem benim bunlar eskiden urastim yerler ta buyle cok yerlerim var yarim bu yerler ta bisey deyil ta nasil yerlerim var baraktium ama 2 ki seneyi gecti gayrik ursmiyorum saten kacak "Yasak Kelime" yapsam hayata bu yere yuklemem resimleri ,,,bak bilesin ben suyu icerken bastan havaya bakikta iciyorum ,,hadi ustam kal salicaklan ustune giden suz varsa kusura bakma ustam .
mezarla mal odalarını ayırmak gerek ersan mezarlar tümülüs haricinde o derinlıkte olmaz misal adam mal koymak için elbetteki bır oda yapacak topragın içine atacak hali yok ya elbetteki oda yapacak
üstüme alınacak bir durum yok ersan yazılarından okuyabildiklerimde sorun yok okuyamadıklarımda varmı bilmiyorum

Kervan07

Vip Üye

elıne yerden çıkan bir taşı alıp bu taş 4.5 mtreden çıktı dersen kaçak vuruyon anlamına gelir yasal yapıyor olsaydı zaten o taşı kazı başındakı arkologlar yanıtlarlardı sorun buraya taşiınmazdı kervan

yılmaz kardeşim,ersan ustam bulgaristanda! ordaki kanunlara göremi konuşuyoruz?

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

arkadaşlar selamlar. sizlerin dikkat ettiği gibi, site yönetimi de açılan konuları takip ediyor ve denetliyor. sizlerin açılan konular ile ilgili şikayetleriniz olması durumunda; bunu kişiler ile tartışmalı yorumlar yerine site yönetimine bildirmenizi rica ediyorum. bu şekilde tartışmalı yorumları tasnif etmiyoruz. ikili tartışmalar yerine, şikayetlerinizi bize bildirmenizi bekliyoruz.

ersan ustanın biz türkiyedeki define meraklılarından ülke ve kanun anlamında farkları var. sitemiz yönetimi de bunu da değerlendirmesine alıyor.

selam ve saygılar ile.

ÇALKAYA 28

Document/Belge/Usta
Kullanıcı

bir hayır sahibi ersan ustadan çubukları alsın adam kendini telef edecek koptumkoptumkoptumkoptum

mersinli

Yasaklı
Yasaklı

arkadaşlar selamlar. sizlerin dikkat ettiği gibi, site yönetimi de açılan konuları takip ediyor ve denetliyor. sizlerin açılan konular ile ilgili şikayetleriniz olması durumunda; bunu kişiler ile tartışmalı yorumlar yerine site yönetimine bildirmenizi rica ediyorum. bu şekilde tartışmalı yorumları tasnif etmiyoruz. ikili tartışmalar yerine, şikayetlerinizi bize bildirmenizi bekliyoruz.

ersan ustanın biz türkiyedeki define meraklılarından ülke ve kanun anlamında farkları var. sitemiz yönetimi de bunu da değerlendirmesine alıyor.

selam ve saygılar ile.
kardeşim zaten ersan durumu izah etti yurt dışındaymış konuyu kapattık siz daha neyin tartişmasını yapıyorsunuz anlamış degilim
benim burda olmamdan rahatsizsanız site yönetimi ve üyeler olarak geldigim gibi gitmesinide bilirim evellallah
iyi günler

A21MEDLi

Vip Üye

konuyla alakalı olmayan,ve konu sahibine faydasını görmediğim yorumlar tarafımdan silinmiştir.
mersinli arkadaş alıntılar yaparak polemiğe girmeyin,yorumunuz varsa yazarsınız,yoksa okur geçiniz,lütfen.

Üst Alt