4,50 metre derinlikte cikan bir tas | Sayfa 5 | Define işaretleri ve anlamları

4,50 metre derinlikte cikan bir tas

A21MEDLi

Vip Üye
Cevap: 4,50 metre derinlikte cikan bir tas

ersan usta araziyide gözlemlemişsin anladığım kadarıyla.çiçek sana aldığın boşluk ,2 sırtın içindemi yoksa dışındamı kalıyor?

benim tavsiyem iki sırtın sivrisinin dışına bak.cubuklarla.:)

Son düzenleme:

ihtiyar45

Vip Üye

Değerli kardeşim senin taşın romanın bir döneminde kendi inançlarına göre mezarlarını korumak için konulmuş mezar koruyuçu,bunlar PAN adıyla anılırlar her mezarın koruyuçusunun yapılışı değişiktir.Bunlar oda mezar girişlerine konur,senin yerin mezar girişi,mezarın bu taşın çıktığı yerden 4 ile 6m ileride.

ersan

Vip Üye

merhaba ihtiyar45 ustam tam senini dusucelerimdeyiom usta bende bastan ,,tilsim,,diye supe tutu ama bubndan baska hic bir tas cikmadi mezar olsa buyuk taslar cikardi kimbilir bu yerde nekadar sifreli yereler var.

ersan

Vip Üye

merhaba AMEDLI ustam burada basetim kuyu isaretin etrafini arayacam bir bosluk o kuyu isaretin etrafini hic gezmedim necinse pinar simgeliyr diye hic dikatimi cekmedi tam o basetim tepeleri her yeri yolayacam bakalimbisey kacirmisi mi.

ihtiyar45

Vip Üye

Değerli kardeşim senin yerin mezar girişi,bu taşın çıktığı yerde değişik bulgular arama,sen zaten galerinin giriş kapağına gelmişsin,güzel boşluk baksaydın,açele etmeseydin galerinin enini,boyunu vede ne tarafa gittiğinide tespit edebilirdin hatta mezarın yerini vede ölçülerinide çıkarabilirdin.

ihtiyar45

Vip Üye

Unutma her dönemim mezarlarının yapılışı değişiktir,senin yerin oda mezarı.Taşlar çıkmadı diye kafanı takma.

ersan

Vip Üye

merhaba FENERLI bu senin konuyu okudum hep icimi yidi ayreten o yeri yeniden gitim incelemeye ,,bosluk cubuklarinan ,,tam beni bu yere guturduler cubuklar tam bu guners isaretin guney dou 45 adim yukarda kaliyor bu tas ondada bir ,,v,,isareti var birde bir mezar tasi buldum bu ,,v,,yerinden 20 mt bir armut acinda dayali bu ,,v,,isaretininin alandan cikarmislar galibayim o yerde coktan kazik bir yer var .

bu da ust cekimi

tam buraya cizdiyim gibi kaliyor her sey

bu da basetim mezar tasi

bu da ustam tam gunes batarken isinlarion urdu yer tepede tam bati yer yarim kalip gibi admlar onu bilem esaplamislar

Son düzenleme:
Üst Alt