4,50 metre derinlikte cikan bir tas | Sayfa 4 | Define işaretleri ve anlamları

4,50 metre derinlikte cikan bir tas

mersinli

Yasaklı
Yasaklı
Cevap: 4,50 metre derinlikte cikan bir tas

konuyla alakalı olmayan,ve konu sahibine faydasını görmediğim yorumlar tarafımdan silinmiştir.
mersinli arkadaş alıntılar yaparak polemiğe girmeyin,yorumunuz varsa yazarsınız,yoksa okur geçiniz,lütfen.

konu anlaşılmıştır metli ben gerekeni harbiciye yazdım
bundan sonra sorun olmaz

Son düzenleme:

BoZKurT

"R@m@z@n"
Forum Düzeni

selamunaleykum,

arkadaşlar herzaman tartışmaya mahal vermeyen yorumlardan yanayım.kırmak üzmek inciltmek bunların kime faydası olmuş,kim bunlardan fayda görmüş.
mersinli kardeşim,müslüman müslümanın ayıbını açmaz örter dimi.akıl vermıyorum yanlış anlama,fakat ersan kacak kazımı yapıon yerine,özelden kardeşim yomunda böyle bir ifade var,yanlış yazdıysan düzelt veya acıkla desen bence yeterli olur,ki bu durumu sana kervan izah etmiş,ama sen yanlış anlayıp kervana sataşmışsın.

beni tanıyanda böyle tanır,bahsettiğin sitede bulundum bende birzamanlar,bu tür durumlarda üyelere özelden yazar,kardeşim şu ifade başını agrıtır yazardım.
belki anlamı gizli olan ifadeyi ifşa edercesıne hiç yorum yazmadım.gerek yok kimseye faydası olmaz.

bak görüyorsun yine faydası olmadı.biz bu siteyi burdaki tüm arkadaşlarla sende dahil oldun buna,tüm kullanıcılarla iyi bir yere getirmeye çalışıyor öenm verıyoruz,saygın ve eşit durmaya çalışıyoruz.

yorumları okudum,sakıncalı olanları silmiş arkadaşlar,başka bir forumda olsa idin şuan banlanmış olabilirdin.eşit bakıyoruz herkeze,lütfen birdahaki sefere dikkatli olalım.

kışkırtıcı yorum yapmaktansa o konuya hiç yorum yapmamal daha iyidir

ersan arkadaş konuyu baltaladık hakkını helal et.

saygılar herkeze.

mersinli

Yasaklı
Yasaklı

selamunaleykum,

arkadaşlar herzaman tartışmaya mahal vermeyen yorumlardan yanayım.kırmak üzmek inciltmek bunların kime faydası olmuş,kim bunlardan fayda görmüş.
mersinli kardeşim,müslüman müslümanın ayıbını açmaz örter dimi.akıl vermıyorum yanlış anlama,fakat ersan kacak kazımı yapıon yerine,özelden kardeşim yomunda böyle bir ifade var,yanlış yazdıysan düzelt veya acıkla desen bence yeterli olur,ki bu durumu sana kervan izah etmiş,ama sen yanlış anlayıp kervana sataşmışsın.

beni tanıyanda böyle tanır,bahsettiğin sitede bulundum bende birzamanlar,bu tür durumlarda üyelere özelden yazar,kardeşim şu ifade başını agrıtır yazardım.
belki anlamı gizli olan ifadeyi ifşa edercesıne hiç yorum yazmadım.gerek yok kimseye faydası olmaz.

bak görüyorsun yine faydası olmadı.biz bu siteyi burdaki tüm arkadaşlarla sende dahil oldun buna,tüm kullanıcılarla iyi bir yere getirmeye çalışıyor öenm verıyoruz,saygın ve eşit durmaya çalışıyoruz.

yorumları okudum,sakıncalı olanları silmiş arkadaşlar,başka bir forumda olsa idin şuan banlanmış olabilirdin.eşit bakıyoruz herkeze,lütfen birdahaki sefere dikkatli olalım.

kışkırtıcı yorum yapmaktansa o konuya hiç yorum yapmamal daha iyidir

ersan arkadaş konuyu baltaladık hakkını helal et.

saygılar herkeze.
bozkurt konu ılk önce ersanla benım aramda ılerlıyordu ve işi tatlıya bagladık ama kervan olaya dahıl oldu ve bir yılmaz diye birini ortaya koydu ve bana sataşmaya başladı.yani konu zaten düzene girmiş durumları karşılıklı ızah ettık ersanla.
neymişte kargaşa çıkarmayı severmişim vayyyyy be kervan sanırkı benle 2 cümle kelamı varki beni şahsen tanıyor.eşitlikten bahsediyorsun bozkurt ama ben öle görmüyorum gidişatı terazinin bir tarafı agır basıyor
ben harbiciye durumu anlattım geregini yapar diye umut edıyorum

Kervan07

Vip Üye

bozkurt konu ılk önce ersanla benım aramda ılerlıyordu ve işi tatlıya bagladık ama kervan olaya dahıl oldu ve bir yılmaz diye birini ortaya koydu ve bana sataşmaya başladı.yani konu zaten düzene girmiş durumları karşılıklı ızah ettık ersanla.
neymişte kargaşa çıkarmayı severmişim vayyyyy be kervan sanırkı benle 2 cümle kelamı varki beni şahsen tanıyor.eşitlikten bahsediyorsun bozkurt ama ben öle görmüyorum gidişatı terazinin bir tarafı agır basıyor
ben harbiciye durumu anlattım geregini yapar diye umut edıyorum

yazdığın yorumu tekrar oku bak çelişkili olduğunu anlarsın!!
madem sen o kişi değilsin neden bocalıyorsun? ateş olmayan yerden duman çıkmaz!

tartışmayı sen başlattın, ve her yerde de sen başlatıyorsun!

ben başka yorum yazmayacam! kendimi savunmak ihtiyacı duymuyorum çünkü define mekanı beni çok iyi bilirler!

BoZKurT

"R@m@z@n"
Forum Düzeni

Mersinli kardes.ersanla aramizda hallettik dedigin durumu nasl halledebilirsin.adami kacak "Yasak Kelime" ile itham ettin.herkeze duyurdun gordugun üzere.
Benim terazim Şaşmaz,bunu göstermek icin ilkin seni banlamadim yorum yazdım,ama bana itibar etmedin. Gerci yinede ben banlamadim ya,
Neyse forumun duzeni ve huzuru icin malesef bazen kuralları çiğneyen ler uzaklastirilmak zorunda kaliyor.

Yolunuz ve bahtiniz açık olsun inş.

ersan

Vip Üye

merhaba AMEDLI ustam aksam bu yere gitim tam o yeleri enikunu cubuklan inceledim senin o gusterdin tam arkasi acin yunu bir yer verdi 50 sm genis 1 mt kadar uzun tam pinarin duvarin arkasinda kaliyor .derinlik 3mt verdi ama o yer hic dikatmi cemedidiydi
çiçek sanaçiçek sanaçiçek sanaçiçek sanaçiçek sanaçiçek sana

Son düzenleme:

A21MEDLi

Vip Üye

iki yanının işaretlediğim,önümüzdeki bu sırt tavşan kulağına benziyormu?

çizdiğime uyuyormu??

ersan

Vip Üye

uyuyor tam iki sirt bir yere birlesiyor tam o birlesti yerde kuyu isareti var
ustam bu yerin guney bati tarafinda 300 mt yerde bir pinar ta var bu iki pinarin arasinda harita ariyorlar bu yer cok anik bir yer bu yerde her medeniyeten insanlar ysamis ,ihtiyarlarin deyisine bakis.

Son düzenleme:
Üst Alt