4 tane kare oyma | Sayfa 8 | Define işaretleri ve anlamları

4 tane kare oyma

ersan

Vip Üye
Cevap: 4 tane kare oyma

slm star50 kardes bu bitkinci resim ,,rim,,kaya mezarini simgeliyor cok uzakta deyil mezarin tam isaretin altini iyi bir incele en cok 2-3 yakinlardadir pin tasin ustune bir yokla cubuklarlan bakalim etraflarda bosluk veriyorla mi .bu simge ta cok giris ustunde olur .

star50

Kullanıcı

slm star50 kardes bu bitkinci resim ,,rim,,kaya mezarini simgeliyor cok uzakta deyil mezarin tam isaretin altini iyi bir incele en cok 2-3 yakinlardadir pin tasin ustune bir yokla cubuklarlan bakalim etraflarda bosluk veriyorla mi .bu simge ta cok giris ustunde olur .

yorumların ıcın cok cok tsk kardes amedı usta dıyorkı mezarlar acılmıs sende dıyorsun benım gorusumde usttekı gıbı ınsan sasırıyor ıste ustada 7 ıncı sayfadakı fotolardaki delıklerı buyuk sandı benım gorusumce ustanında yenı goruslerını alalım bırdaha

star50

Kullanıcı

Diger ustalar hiç ilgi duymamış bu konuya ?

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı

muhterem kardeşim,ilk sayfa son iki resim komuyuı net veriyor.
5. oyma son resimde okla çizmişsin. o resme dikkatli bak ve 5. işaretin karşılığını ok istikametinde,resma göre sağ kısım çok yüksek olmayan,hafifçe setli bir yerin öü. umarım o yükselti bozulmamıştır bulursun.
diğerlerine ustamız çok zahmet etmiş ama bir türlü noktalayamamışsın.arazide gezen insan iyi gözlemci olmalı.dediği gibi dağınık noktalarda, ve yine resme göre solda yani üstte kalıyor.bu tartışılmayacak kesinlikte.şimdi son resme çok iyi bak.gitmen gereken yer, nisbeten düz ve devamı meyilleşiyor.en alttaki oymanın bitim köşesinde bir yükseklik sola doğru iniyor değilmi. şimdi bu düzlükten aşağı doğru kayada çizilen şekilde ,setli bir tarafı hafif yüksekçe yerin var. alttan çıkarken setin bitim önü ...diğer üçüde uzunlamasına hafifçe bir birlerine çap yani simetrik değil. bulamadım sakın demeyesin.
RABBİM yardımcın olsun.

BoZKurT

"R@m@z@n"
Forum Düzeni

star50 ustam,sende çok emek vermıssın,medli ustamda beyagı sabırla cvplamış.açılmış mezarlar var dedıgı yer,senın resım cekme hatandan kaynaklanmış.küçük oymaları yakın cektıgın ıcın,bu taraftan mezar gibi duruyor,oda mezar gibi.

ve samimiyetine dayanarak,birşey belirtmek isterim.cevap yazdıgın kişileri tanımadan,kardeş gibi ifadeler kullanma bence,elki yaşca buyuktür,sonra üzülürsün.

Allah c.c gönlüne göre versin.

he birde insanlar konuya bakar,ama cvp yazcak birşey bulamaz,bu kişilere neden baktın neden cvp yazmadın demek doğru olmaz.

iyi forumlar.nasibinde varsa sen onu değil o seni bulur.

selametle kal.

star50

Kullanıcı

star50 ustam,sende çok emek vermıssın,medli ustamda beyagı sabırla cvplamış.açılmış mezarlar var dedıgı yer,senın resım cekme hatandan kaynaklanmış.küçük oymaları yakın cektıgın ıcın,bu taraftan mezar gibi duruyor,oda mezar gibi.

ve samimiyetine dayanarak,birşey belirtmek isterim.cevap yazdıgın kişileri tanımadan,kardeş gibi ifadeler kullanma bence,elki yaşca buyuktür,sonra üzülürsün.

Allah c.c gönlüne göre versin.

he birde insanlar konuya bakar,ama cvp yazcak birşey bulamaz,bu kişilere neden baktın neden cvp yazmadın demek doğru olmaz.

iyi forumlar.nasibinde varsa sen onu değil o seni bulur.

selametle kal.
ilginiz için hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunarım kardeş lafıda burda kaldıgım memlekette alışkanlık oldugu için yazdım ustam konuya bakma işi içinde bir arkadaş devamlı benim konuda gözüküyordu dikkatimi çekti bişeylerde yazmayınca o lafıda onun için yazmıştım hata ettiysem kusuruma bakmayın bende yeni ugraşıyorum bu işlerle evet resimler hatalı çıkmış ugraşa ugraşada ögreniyoruz her şey için teşekkürler amedi ustayada ayrıca teşekkürlerimi bir borç bilirim cok ilğilendi saolsun belki kızmıştırda kafasını agrıttım özeldende burdanda tam noktayıda koyamadık mezar acılmışmı yada açılmamışmı karşıdamı yanındamı yerde köye cok yakın olunca fazla gidemiyoruzda kolay gelsin

star50

Kullanıcı

yandaki oyma

yandaki oymaya oturulmuş vaziyette karsıya tam bakış

yukarı daki kare oymanın geniş görünümü

star50

Kullanıcı

20 adım önü
buda 20 adım da kareye bakış yeri

30 35 adım sonra vardıgım yerde asagı daki fotolar

30 35 adım sonraki kayalıklar

cantar

Kullanıcı

ilginiz için hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunarım kardeş lafıda burda kaldıgım memlekette alışkanlık oldugu için yazdım ustam konuya bakma işi içinde bir arkadaş devamlı benim konuda gözüküyordu dikkatimi çekti bişeylerde yazmayınca o lafıda onun için yazmıştım hata ettiysem kusuruma bakmayın bende yeni ugraşıyorum bu işlerle evet resimler hatalı çıkmış ugraşa ugraşada ögreniyoruz her şey için teşekkürler amedi ustayada ayrıca teşekkürlerimi bir borç bilirim cok ilğilendi saolsun belki kızmıştırda kafasını agrıttım özeldende burdanda tam noktayıda koyamadık mezar acılmışmı yada açılmamışmı karşıdamı yanındamı yerde köye cok yakın olunca fazla gidemiyoruzda kolay gelsin.

konulara yazmama yazma konusu insanların şahsi tercihleridir.
yani her kesin bir hür iradesi vardır.
belki konuyu görmemiştir dikkatini çeken bir yer olmamıştır.O konuda ilham perisi gelmemiştir mutfakta bulaşığı vardır ocakta yemeği vardır ütü yapıyordur vs. vs.
gönül koymayalım insan ne nasibi varsa onu yaşar ne yazılmışsa onu oynar..
sizin yazdığınız açtığınız konuda onun nasibi yoktur..
burda sıcak bir dostluk güzel arkadaşlıklar kurmaya devam ettirmeye çalışıyoruz daha güzel günlerimiz hep beraber olacak ...

senin konuna gelince bir çok yer olan bir yerdesin mesela çatal ağacın olduğu yer hiç kafam hafsalam almıyor o taşlar kendi kendine yüzeye çıksınlar onlar büyük ihtimalle senin kare oymaların olduğu yerlerden çıkmalar...
Hani o ayakların uçları gözüken alanın altı varya tam yeri diye düşüüyorum ama sadece bir düşünce tahminnnn..

Üst Alt