Cevap: 4 tane kare oyma
ilginiz için hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunarım kardeş lafıda burda kaldıgım memlekette alışkanlık oldugu için yazdım ustam
konuya bakma işi içinde bir arkadaş devamlı benim konuda gözüküyordu dikkatimi çekti bişeylerde yazmayınca o lafıda onun için yazmıştım hata ettiysem kusuruma bakmayın bende yeni ugraşıyorum bu işlerle evet resimler hatalı çıkmış ugraşa ugraşada ögreniyoruz her şey için teşekkürler amedi ustayada ayrıca teşekkürlerimi bir borç bilirim cok ilğilendi saolsun belki kızmıştırda kafasını agrıttım özeldende burdanda tam noktayıda koyamadık
mezar acılmışmı yada açılmamışmı karşıdamı yanındamı yerde köye cok yakın olunca fazla gidemiyoruzda kolay gelsin.
konulara yazmama yazma konusu insanların şahsi tercihleridir.
yani her kesin bir hür iradesi vardır.
belki konuyu görmemiştir dikkatini çeken bir yer olmamıştır.O konuda ilham perisi gelmemiştir mutfakta bulaşığı vardır ocakta yemeği vardır ütü yapıyordur vs. vs.
gönül koymayalım insan ne nasibi varsa onu yaşar ne yazılmışsa onu oynar..
sizin yazdığınız açtığınız konuda onun nasibi yoktur..
burda sıcak bir dostluk güzel arkadaşlıklar kurmaya devam ettirmeye çalışıyoruz daha güzel günlerimiz hep beraber olacak ...
senin konuna gelince bir çok yer olan bir yerdesin mesela çatal ağacın olduğu yer hiç kafam hafsalam almıyor o taşlar kendi kendine yüzeye çıksınlar onlar büyük ihtimalle senin kare oymaların olduğu yerlerden çıkmalar...
Hani o ayakların uçları gözüken alanın altı varya tam yeri diye düşüüyorum ama sadece bir düşünce tahminnnn..