Aliveli44 Hakkında | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Aliveli44 Hakkında

MAMİ

Kullanıcı
S.A...Bazı insanlar vardır,bunun gibi GİTME kararlarına saygı göstermek gerekir,ne var kiiiiiiiiii;Gıyabında tanıdığım kadarı ile aliveli44 bu fikrine saygı duyulacak bir insan değil,alivelinin öyle bir hakkı yok,"GEREK GÖRDÜĞÜNDE GÖNDERME YETKİSİ" ni kullanıp kendisi kalmak zorundadır,bu onun asli görevidir...Korkaklığın bezginliğin lüzumu yok zaten aliveli44 dostumuzun da böyle bir hakkı yok...Umuyorum bu YANLIŞ KARARINDAN en kısa sürede dönerek aramıza katılacaktır,daha doğrusu bizi kabul ettiği kendi öz mekanına geri dönecektir...Sanırım bu konuda seven dostları eğer geri dönmezse HAKLARINI helal etmeyeceklerdir...Bilgisi olsun...

karanar

Kullanıcı
of yaaaa.anladım ben bi karışıklk var dedim yaa. dedim ben usta dikkatli olalım, çekemeyenler var. tetikçi dolu ortalık, hizipçi dolu. içim acıdı okuyunca valla.
tel no bilenler bana da msj atsın Allah rızası için.
eğer onun canını biri sıkmışsa hepimizin ki sıkılmalıydı. neler olup bitti bana da anlatın lütfen. eğer aliveli44 usta geri gelmezse, demek ki ben adam değilim arkadaşlar (sadece ve sadece kendi nefsimi kastediyorum) arkadaş, kardeş, usta kelimeleri benim ağzımdan öylesine çıkıyor, demektir.samimi değilim, umursamıyorum,sallamıyorum, kalleşim, başkalarının mutlsuzluluğundan nemalanıyorum demektir. bu iş çözülene, onu bu site de görene kadar da yorum yapmayacağım. eğer aliveli usta da bu mesajımı görür de derse ki banane sen bu siteye ne verdin de benden ne istiyorsun canı sağolsun. ya herro ya merro ağalar, yok öğle, dere geçilirken at değiştirmek, Yaradana kasem ederim ki kırıldım.

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı
değerli arkadaşlarım,bu ne tırsma ne yılma olarak değerlendirilecek bir olayın tezahürü değil. bir ilkeliğin dik duruşu. kararlığın bir göstergesi.
karanar ustam,konuya biz<ler kendisinden fazla üzüldük. bir yanlış anlama neticesi alınan bir karar olduğu için ,kendisiyle görüşmelerimiz sonucu ,kendisi de bu gerçek sayesinde aramızda olacağını beyan etti. biraz rahatsız en kısa zamanda bizlerle olacak inşaallah.
bu konuyu da sizlere beyan ettik. desteğinize teşekkür ederiz. hepiniz en az bizler kadar ustamızı sevenlerdensiniz. o sevgilerin en yücesine layık bir kardeşimiz.

Warning

Kullanıcı
Aliveli44 ustam muhabbetli Şen şakrak Gönüller kazanmış bir dost ayrılması bana düşmez ama bir hata olarak nitelendiriyorum çünkü Sevdiğim yazıları uyarıları düzeltmeler yapan bir kardeşimiz onun için tekrardan sitemize buyursun gelsin tekrar site ailemizde görmek isterim selametle

ASI

Kullanıcı
Aliveli ağabey, sen tanıdığım kadarıyla aklı selim abilerimizdensin. Sana şunu soruyorum. Pire için yorgan yakılır mı? Boşver. Canını kim sıktı ise gerekirse o arkadaşı gönderin gitsin abiler. Demek istediğim şu sizin eğer birisi canınızı sıktı ise siz muhtemelen o arkadaşın işine gelmeyen bir şey yapmış veya söylemişsinizdir. Eğer durum böyle ise o arkadaş demekki yanlış bir şey yaptı. Yanlış bir şey yapan birisini ne bileyim sitede tutmanıza gerek yok diye düşünürüm. Saygılar.

Üst Alt