Ersan ustamin bahsettigi cubuklar eger kendi cubuklari ise ustam kusura bakma yalnis anlamani istemem ama sizin duzenekte elektrik icin pil mevcut ama VARTA marka pil hep var ve hep ayni meyilde tabikielinizdeki malzemenin detayini paylasmayabilirsiniz en dogal hakkinizdir fakat sizin duzenekte elektrik voltaji bence yok sadece tup icerisinde mevcut civa nin sag ve sol elinizdeki pirinc cubuga irtibati soz konusu gerek eski gerekse yeni cekilmis gorselleriniz birbirine irtibatli oldugunu gosteriyor benim kanaatim bu yonde saygilarustam ben sade sag elimdeki cubukta civa var sol bos olan.
ustam o cubuklari turkiyeye cok sevdim ve saydim bir dostuma hediye etim cubuklarda 9 volt elektrik saten varErsan ustamin bahsettigi cubuklar eger kendi cubuklari ise ustam kusura bakma yalnis anlamani istemem ama sizin duzenekte elektrik icin pil mevcut ama VARTA marka pil hep var ve hep ayni meyilde tabikielinizdeki malzemenin detayini paylasmayabilirsiniz en dogal hakkinizdir fakat sizin duzenekte elektrik voltaji bence yok sadece tup icerisinde mevcut civa nin sag ve sol elinizdeki pirinc cubuga irtibati soz konusu gerek eski gerekse yeni cekilmis gorselleriniz birbirine irtibatli oldugunu gosteriyor benim kanaatim bu yonde saygilar
ersan ustam yeni olanlarin gorseline denk gelmedim yuklediyseniz link verin inceleyeyim bu cubuklar derken nasil bi ozellikte lerustam o cubuklari turkiyeye cok sevdim ve saydim bir dostuma hediye etim cubuklarda 9 volt elektrik saten var
ustam artik onlarlan urasmiyorum bu cubuklarlan .
ustam iki cubugu irtibatlayalim diyorsunuz degilmisade temiz pirinc cubuklar baska hic bir sey yok balanti olsun.
Ustam bi cubukta bana gönderir misin.şöyle usta görmüş,senin ellerinden geçmiş olan eğitimli...ustam o cubuklari turkiyeye cok sevdim ve saydim bir dostuma hediye etim cubuklarda 9 volt elektrik saten var
ustam artik onlarlan urasmiyorum bu cubuklarlan .