Ohoo yer mi yok ayıp ediyorsunuz ustalar. Yemek içmek için zaman ayırmayız gerekirse zaman yaratırızTeşekkürler Zıraatcı kardeş çok sağol da bende soruyorum İkizceli Abim gibi Nerede nasıl.![]()
Ohoo yer mi yok ayıp ediyorsunuz ustalar. Yemek içmek için zaman ayırmayız gerekirse zaman yaratırızTeşekkürler Zıraatcı kardeş çok sağol da bende soruyorum İkizceli Abim gibi Nerede nasıl.![]()
Değerli dostum yapmış olduğunuz dostane teklifinizi görünce nekadar memnun oldum anladamam. Vermiş olduğunuz linki izledim gerçekden çok güzel keşke zaman olsa ve şartlar uygun olsada gelsek inşallah hayırlısı olur Dostum . Gelmiş kadar oldum. ALLAH senden razı olsun.Dostlar alabalık bizim memleketin derelerinde eskiden olduğu kadar bol olmasada dostlarımıza yetecek kadar var lakin şu terör belası yüzünden her yer denetim ve gözetim altında çok sıkıntılı önümüzdeki zaman içerisinde ortamda düzelme olursa dostlarımızı ağırlamaktan onur duyarım...
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
maalesef suların azalması ,insanlarımızın yoğun merakı bayağı azalmasına vesile oldu.en azından bizde böyle oldu.Dostlar alabalık bizim memleketin derelerinde eskiden olduğu kadar bol olmasada dostlarımıza yetecek kadar var lakin şu terör belası yüzünden her yer denetim ve gözetim altında çok sıkıntılı önümüzdeki zaman içerisinde ortamda düzelme olursa dostlarımızı ağırlamaktan onur duyarım...
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
maalesef suların azalması ,insanlarımızın yoğun merakı bayağı azalmasına vesile oldu.en azından bizde böyle oldu.
muhterem hocam çok teşekkür ederiz. ama siz henüz ziyaretinizi gerçekleştiremediniz.