rady ney ustam ?Cevap: bakır çubuklarla maden tesbiti nasıl yapılabilir,
beyler,mutlaka radiy kulanin,yoksa sonuc olmaz
rady ney ustam ?Cevap: bakır çubuklarla maden tesbiti nasıl yapılabilir,
beyler,mutlaka radiy kulanin,yoksa sonuc olmaz
Değerli ustamCevap: bakır çubuklarla maden tesbiti nasıl yapılabilir,
ayan kardeş,konuya yeterli ilgi olmayışı ve özünden farklı konular girmesi nedeniyle,malumunuz olduğu gibi, yoğun ilgi gören boşluk ve derinlik tespiti konusunda paylaşıma devam etmeyi uygun gördüm.daha çok arkadaşım yararlansın istedim.
gümüşler değerli bir madenle tutularak bakıldığında ,değerli madene tepkiyi keser.
bakırlar,
elinizde değerli madenle bakıldığında,sac demir bronz vs. türüne tepki vermez.
boşluğuda bırakır sadece boşluğun içindeki değerli medene tepki verir. diğer konuda ,aydınlatıcı bilgiler veriliyor.sağolsun ustalarımızda katkı yapıyorlar.
bu ara bir kaç gün ayrı kalabiliriz. sağlıcakla.
Cevap: bakır çubuklarla maden tesbiti nasıl yapılabilir,
ben bakır 4 lü cubuklarla arazide dolaştım minarele cok yöneldiği için bikaç yanılmam oldu dahada kullanmadım.
belki ozamandan bu zamana kadar bu minarel olayınıda cözmüş bir arkadaşımız vardır işallah
USTAMBENDE 2Lİ L ÇUBUK KULLANICISIYIM BENDE 3 LÜ L ÇUBUKLAR VAR SAF PİRİNÇ ÇUBUK 4 KÖŞE PİRİNÇ ÇUBUK FAKAT BU ÇUBUKLARI KULLANMAK OKADARDA KOLAY DEĞİL BEN BİLE BAZEN FIRLATIP ATASIM GELİYOR BİR KAÇ YEREDE DENEMELERİM OLDU PASLI PİL KÜP PARÇALARI CAM PARÇALARINA VURUYOR BANADA BU KONUDA YARDIM EDİCEK VARSA SEVİNİRİMCevap: bakır çubuklarla maden tesbiti nasıl yapılabilir,
ersan ustam bakırlarımı sordun anlayamadım. eğer kastın onlarsa ,uzak mesafeden tuttuğum zaman, çarpı halinde hedefi verir.iki ucun kesişip çarpı yaptığı yerin tam ara istikameti hedefi verir. uzak mesafede çarpı olan ön uc kısım,kısadır. yaklaştıkça genişler. boşluğunda tam üzerine gelindiğinde ,her ikiside göğse doğru parelel kapanır. sen evin önünde video çekerken bir ara sendede ayni tepkiyi verdiğini gördüm. harbici ustamızdada.
boşluk bitimine kadar ayni kalır tam çıkma noktasında ilk tutuş haline döner. ama içerde duvar varsa ayırır daha önemlisi maden varsa bir uyarı yapar anlayabilene. bu konuyuda zaten onun için açtım. çok önemlibir detay,imkanı olanında bu ayrıntıyı deneyerek anladığını paylaşmasını istiyorum.
gümüşleri soruyorsan,içerde aradığımız maden varsa ,tam olduğu noktaya çarpı yaparak yöneliyor. tam üzerine geldiğim zaman,bakırlar gibi kapatıyor.
altın ve gümüşün olmadığı boşlukta ise ayni bakırlar gibi üzerine gelindiğinde tepki veriyor.ama uzaktan boşluk almıyor.
sağlıcakla sevgiyle...
Merhaba.anladigim kadariyla saf pirinc.bakir ve dort kose alfa pirinc cubuk kullaniyorsunuz.elimden geldigince yardimci olamaya calisirim size.ozel mesaj atabilirsiniz.USTNLİ L ÇUBUK KULLANICISIYIM BENDE 3 LÜ L ÇUBUKLAR VAR SAF PİRİNÇ ÇUBUK 4 KÖŞE PİRİNÇ ÇUBUK FAKAT BU ÇUBUKLARI KULLANMAK OKADARDA KOLAY DEĞİL BEN BİLE BAZEN FIRLATIP ATASIM GELİYOR BİR KAÇ YEREDE DENEMELERİM OLDU PASLI PİL KÜP PARÇALARI CAM PARÇALARINA VURUYOR BANADA BU KONUDA YARDIM EDİCEK VARSA SEVİNİRİM
anlayışına ve nezaketine ben teşekkür ederim kocamanmars kardeşim. ninkin gibi kocaman bir yürekte güzel hasletler görünüyor.Uyarin icin tesekkur ediyorum sayin ikizceli ustam.