Arkadaşlar merhaba,
Bölgeden aldığım fotolar, aşağıda iki mesaj halinde listeli. Sistemin üzün verdiği en büyük dosya ölçülerinde yükledim, bunun yanı sıra bölgeden alınmış video görüntüleride mevcut, ancak dosya boyutu büyük olduğu için buraya atamadım, henüz nasıl yapacağımı bilmiyorum ama dosyaları atacak bir yer bulursam, onun da linkini buraya ilave edeceğim.
Kayanın görüntüsü (Yüzü yani şu anda görülen alın, batıya bakıyor)
Kayanın baktığı yer, yani tam kayadan bakış, batı yönüne bakıyoruz
Batı yönünde , yani kayayı arkamızda bırakıp biraz yürüdüğümüzdekarşımıza bu oluşum çıkıyor, sanki bir girişi andırıyor, oldukça sert bir malzeme, ve bu bölüm resimde de görüldüğü gibi diğer kayalardan farklılık gösteriyor. Ben mi anlam yüklüyorum bilmiyorum ama sanki bir giriş ya da baca çıkışı gibi olabilir mi acaba diye düşündüm, ya da başka ne olabilir.?
Bunun bakış yönü tam güney yönünde, o yönde çok iyi bir manzara var her yere hakim ve buranın bakış yönünde, karşıdaki bir tepenin üzerinde kale görünümlü bir kaya yapısı var, yani kaya olduğunu bilmeseniz, kale zannedersiniz. (Kale var mı diye bir arkadaş sormuştu, onun için yazdım)
Burasıda bu kapak gibi şeyin yakınında bulunan bir kaya, üzerinde sanki bir X işareti var gibi görünüyor.