Cevap: bir dostumun yeri......
ustam kafam çok karıştı ustam siz timsahı kaplumbayı yılanları ve köpeği gördönüzmü bayan fotosunu? sizin gördüklerinizi ve cizdiklerinizi ben hiç görmemiştim bu işler çok kaarışık işler bana göredeğil sanırım ben bu sevdadan vaz geçeyim kafam rahat olsun en azından boşuna kafamı meşkul ediyormuşum gibime geliyor
alttaki üçgendeki yılanı, dere yada kervanyolu olduğunu varsaysak, buradaki kıvrımlara uyan bu kayaya çok yakın mesafedeki dere mi ? orta mesafeden geçen kervan yolu mu.
yılanın kıvrımları dereyemi kervanyolunamı benziyor ise, kıvrımları takip ederek yumurtaların yani 3 mezarların yerini bulacaksın çünkü yılanın oyma. yumurtalar ise bence 3 adet yığma mezardı.
yanlız dediğim gibi bu resimler olayı analiz etmeye yetecek çözünürlükte değil. en baştan beridir diyorum. bu resimleri daha net yükle diye ama gelmedi. daha güzel yorumlar için net resim ver. resimde farkedilmeyen eksik bişey yorumcuyu yanıltır. saygılar.
ustam kafam çok karıştı ustam siz timsahı kaplumbayı yılanları ve köpeği gördönüzmü bayan fotosunu? sizin gördüklerinizi ve cizdiklerinizi ben hiç görmemiştim bu işler çok kaarışık işler bana göredeğil sanırım ben bu sevdadan vaz geçeyim kafam rahat olsun en azından boşuna kafamı meşkul ediyormuşum gibime geliyor