Cevap: bir dostumun yeri......
manasını yorumlamak ağır ustalık ister. o da bende yok
ben bunu üç tane tünemiş kuş 3 tanede yumurta olarak gördüm. resim beni yanılmadı ise...
mantık kurarak ilerleyelim. 3 kuş ayakları gözükmüyor gibi. o zaman bu kuşlar yuvada? ha ne dersin?
ve 3 yumurta bunların kuşların altında olması gerekmez miydi? ama yandakar, kuluçkada değiller? işte bunu büyük bir bilgi ve gerçekten işaret çözümleme mantığını yalamış yutmuş bir usta anlatabilir.
dediğim gibi sen cevrede 3 olanı ara. üç dikkat çekici.
3 kaya olabilir , 3 eski ağaç olabilir. 3 yığma olabilir, 3 mezar olabilir.
ama kesin anladığım birşey varsa bana güzel birtakım hediyeleri anlattığı kesin.
cantar ustam, arkadaşınız bir sürü işaretten bahsetmiş ama anlattıklarının hepsini kendi gördüğüme değişmem. göz kırp
manasını yorumlamak ağır ustalık ister. o da bende yok
ben bunu üç tane tünemiş kuş 3 tanede yumurta olarak gördüm. resim beni yanılmadı ise...
mantık kurarak ilerleyelim. 3 kuş ayakları gözükmüyor gibi. o zaman bu kuşlar yuvada? ha ne dersin?
ve 3 yumurta bunların kuşların altında olması gerekmez miydi? ama yandakar, kuluçkada değiller? işte bunu büyük bir bilgi ve gerçekten işaret çözümleme mantığını yalamış yutmuş bir usta anlatabilir.
dediğim gibi sen cevrede 3 olanı ara. üç dikkat çekici.
3 kaya olabilir , 3 eski ağaç olabilir. 3 yığma olabilir, 3 mezar olabilir.
ama kesin anladığım birşey varsa bana güzel birtakım hediyeleri anlattığı kesin.