Bitki örtüsü

pelteks

Kullanıcı
Biraz dikkatli bakınca iki farklı şekilde yoruma oldukça yakın görünmekte.
Birincisi; Meyan lahana karnıbahar marul gibi yumşak ve içten çürümeye elverişli liflere sahip bitkilerin kök çürümesi sonrası oluşan çürüme sıvısının belli bir alana kadar yayılması sonrası sıcak soğuk temasının stabil kaldığı noktada bulunmasından dolayı yok olmamış bir atıla benziyor.

İkinci bir diğer husus ise bir balçığın veya domuz tğrğ yaban hayvanlarının neşirleştiği bir birikime ait su, bir tür petrol ürünü türü bir sıvına da benziyor. Ama küle benzetemedim. Belkide yanılan benim ama şayet kül isi olsa bu kesinlikle içerisinde kömür tanecikleri barındırırdı.
Ustam tanecik kesinlikle yok..dediğim gibi siyah olduğundan kömür tabirini kullandım.
Balçık şüphemi teyit ediyormu..yorumunuz nedir.bu balçık 4-5 mt bir alanda..eğim doğrultusunda bitiyor.

Roni

USTA - KÂŞİF
Super Moderatör
Ustam tanecik kesinlikle yok..dediğim gibi siyah olduğundan kömür tabirini kullandım.
Balçık şüphemi teyit ediyormu..yorumunuz nedir.bu balçık 4-5 mt bir alanda..eğim doğrultusunda bitiyor.

Bunda sizi şüpheye atmak istemem. Balçık bir çok noktada olabilir. Sıradan bir domuz banyosundan da gelebilir bir yapının bir tünelin bir odanın girişinde de olabilir. Sonuçta sıvısal bir tepkimeye dayalı.

pelteks

Kullanıcı
Bunda sizi şüpheye armak istemem. Balçık bir çok noltada olabilir. Sıradan bir domuz banyosundan da gelebilir bir yapının bir tünelin bir odanın girişinde de olabilir. Sonuçta sıvısal bir tepkimeye dayalı.
Balçık konusunu anladım ustam..kütle kaya ve size de garip gelen kuşburnu kökü kısmında kontrol edilmesi gereken bir durum var mı sizce.

Üst Alt