Cevap: böyle bi yerde ne olabilirki?
tabletde elimle cizdiğim kroki
tabletde elimle cizdiğim kroki
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Yazdiklarina bakilirsa
Anliyorsun bu isten
İsi garantili yapayim diyorsun ve
Altta mahsen var diyorsun
Mahseni ogrenebilmen icic bosluk bakman sart
3 kisi bakip farkli seyler soyliyebilirler
Burda bazen ustalarimizin soylemlerinden
Farkli seyler soyliye biliyoruz
Yapacagin sey yaa aklina yatana uyacaksin
Ya da bosluk bakmayi ogreneceksin
Kendin yaptiginda daha emin olursun
Kolay gelsin
Ustam her koyun kendi ayağından asılır yaevet ustam bu işlerden anlıyorum ama sadece kendi tecrübelerimi paylaşırım! alıntı yapmayı sevmiyorum çünkü bir başkasının tecrübelerini kendi tecrübe etmişim gibi göstermek istemem ama alıntı yaparsamda bunu acıkca belirtirim... daha önce uzun zamandır başka bi forumda paylaşım yapıyordum hatta bu forumda da bazı ustalarımız tanır beni!! artık o forumdan istifa ettim..o forumda seviyesiz,saygısız,saldırgan ve terbiyesiz sahtekar insanlar türemeye başlamış! bir çok defa dolandırılma olayı yaşadım! ve bu üyeler halen orda aktifler ve aksine korunuyorlarda!!
bazı üyelerde onları dürüst zannedib halen onların arkasında duruyorlar! orda açıklama yapmama fırsat vermeden beni topa tuttular.. bende tek kelime etmeden ayrıldım ordan! yöneticilere durumu bildirdim ama ilgilenen olmadı.ilerde beni anlayacaklar ama iş işden gecmiş olacak..
bu ve bir çok forumu uzun zamandır takip ediyordum ve en mantıklı ve öğretici forum olarak burayı görüyorum..burda herkes seviyeli ve çok anlayışlı..birlik ve beraberlik var..ustaların çoğu yaşını almış,kişilikleri oturmuş kişiler.
inşallah burda kalıcı olurum...
allah hepinizden razı olsun