Hocam bahsettiğiniz diğer yükselti burası mı acaba?@TRUVA ustamız zaten işaretlemiş birini.
Diğer sağdaki yükseltiyede bak. .
Hocam bahsettiğiniz diğer yükselti burası mı acaba?@TRUVA ustamız zaten işaretlemiş birini.
Diğer sağdaki yükseltiyede bak. .
Hocam yuvarlak alanın farklı olması çimen renginin farklı olmasından kaynaklı. Burayı ben daha önce görmüştüm ve ilgimi de çekmişti. Fakat orada su olduğunu düşündüm.Kare içine aldığım yerde metal testi yapınız...
Çevrede ki mucurlar diye bahsettiğiniz taş kırıntıları oluyor hocam? Birde testi hangi aletler ile yapabiliriz? Burası için heyecanlandım. Umarım güzel sonuçlar ile karşılaşabiliriz.Sana ifade ettigim yondeki nokta tam olarak daire icine aldigim tepedir. Cevredeki mucurlar buradan cikan harfiyattir.orada zemin alti oda mezar olmasi lazim. Iyi bir test yapip odayi tespit et.Degerli bir oda.
Bu iki yer kontrol edilebilir. Boşluk bakar iken aleminyum çubuk ile boşluk bakınız. Bulduğunuz boşluklar bir şekil oluşturmalı. Şekilsiz boşluklar ile uğraşmayın.Hocam bahsettiğiniz diğer yükselti burası mı acaba?
Iyi bir cubuk ustasi odayi bulurÇevrede ki mucurlar diye bahsettiğiniz taş kırıntıları oluyor hocam? Birde testi hangi aletler ile yapabiliriz? Burası için heyecanlandım. Umarım güzel sonuçlar ile karşılaşabiliriz.
Anladım hocam teşekkür ediyorum. Peki bu işaretin müjdesini olma ihtimali var mıdır?Iyi bir cubuk ustasi odayi bulur
Hocam sizin gönderdiğiniz noktayı bugün iş dönüşü inceleme imkanı buldum. Kaya 20-30 metrekare çapında. Görünüş olarak ta tıraşlanmış gibi gözüküyor. Birde elimde gösterdiğim yerde artı veya haç işareti var gibi geldi. Fotoğraf ta çok net olmasa da kabartma değil oyma şeklinde bir işaret var. Görüşleriniz benim için çok önemli. Şimdiden çok teşekkür ederim. @dardanos @TRUVASana ifade ettigim yondeki nokta tam olarak daire icine aldigim tepedir. Cevredeki mucurlar buradan cikan harfiyattir.orada zemin alti oda mezar olmasi lazim. Iyi bir test yapip odayi tespit et.Degerli bir oda.
Anladım hocam. Birde ben artı veya çapraz işaretini son nokta olarak okuyordum internet sitelerinde. Tabii çok yanıltıcı olabiliyor o tür siteler. Sizce artı işaretini nasıl yorumlayabiliriz.Var gibi değil var zaten orda artı. Bu kaya mezar yada mezarlar için uygun bir kaya. Etrafında mucur kayalar var ise odası olabilir. İyi boşluk bakınız. Giriş kayanın güney batı yönünden olabilir .