Bu işaret ne anlama geliyor? | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Bu işaret ne anlama geliyor?

enesgulcan

Kullanıcı
Sana ifade ettigim yondeki nokta tam olarak daire icine aldigim tepedir. Cevredeki mucurlar buradan cikan harfiyattir.orada zemin alti oda mezar olmasi lazim. Iyi bir test yapip odayi tespit et.Degerli bir oda.
Çevrede ki mucurlar diye bahsettiğiniz taş kırıntıları oluyor hocam? Birde testi hangi aletler ile yapabiliriz? Burası için heyecanlandım. Umarım güzel sonuçlar ile karşılaşabiliriz.

dardanos

BAKMAKMI GÖRMEKMİ ????...
Super Moderatör
Hocam bahsettiğiniz diğer yükselti burası mı acaba?
Bu iki yer kontrol edilebilir. Boşluk bakar iken aleminyum çubuk ile boşluk bakınız. Bulduğunuz boşluklar bir şekil oluşturmalı. Şekilsiz boşluklar ile uğraşmayın.

Ekli dosyalar

• 1000008449.jpg
    1000008449.jpg
    730.4 KB · Görüntüleme: 12

R00T

Vip Üye
Müjdesi var ise eğer işaretin yanında iki kaya arasina dedektörü tutabilirsin.
Burada yığma mezar odası arama. Zemin altı kayaya oyulmuş oda ara. Hatta kapağı lahit gibi kayaya mühürlenmiş modelde olabilir. En son bakacağın yerde suya doğru burun yapan kısım olabilir.

enesgulcan

Kullanıcı
Sana ifade ettigim yondeki nokta tam olarak daire icine aldigim tepedir. Cevredeki mucurlar buradan cikan harfiyattir.orada zemin alti oda mezar olmasi lazim. Iyi bir test yapip odayi tespit et.Degerli bir oda.
Hocam sizin gönderdiğiniz noktayı bugün iş dönüşü inceleme imkanı buldum. Kaya 20-30 metrekare çapında. Görünüş olarak ta tıraşlanmış gibi gözüküyor. Birde elimde gösterdiğim yerde artı veya haç işareti var gibi geldi. Fotoğraf ta çok net olmasa da kabartma değil oyma şeklinde bir işaret var. Görüşleriniz benim için çok önemli. Şimdiden çok teşekkür ederim. @dardanos @TRUVA

dardanos

BAKMAKMI GÖRMEKMİ ????...
Super Moderatör
Var gibi değil var zaten orda artı. Bu kaya mezar yada mezarlar için uygun bir kaya. Etrafında mucur kayalar var ise odası olabilir. İyi boşluk bakınız. Giriş; kayanın güney batı yönünden olabilir .

enesgulcan

Kullanıcı
Var gibi değil var zaten orda artı. Bu kaya mezar yada mezarlar için uygun bir kaya. Etrafında mucur kayalar var ise odası olabilir. İyi boşluk bakınız. Giriş kayanın güney batı yönünden olabilir .
Anladım hocam. Birde ben artı veya çapraz işaretini son nokta olarak okuyordum internet sitelerinde. Tabii çok yanıltıcı olabiliyor o tür siteler. Sizce artı işaretini nasıl yorumlayabiliriz.

Üst Alt