çalkaya ustam magrada bekleyen askeri bilirmi ozaman
arkadaşlar burası kandırada değil karadeniz kıyısı beykoz rivada yer doğru belgelerden bilgisi olan arkadaşlar çok iyi bilir bu konuma resim yükledim orada ERSAN ustanın dediği yer girişlerden biri olabilir çünkü fil ve deve diyor oraya yakın resmi indirip büyütürseniz ffili ve bitişiğindeki deveyi görürsünüz ayrıca yılan kafası da orada ceset dediği şeyi de oraya yapmışlar orada birkaç yere para saklamışlar onun için ya ERSAN dostumun dediği gibi usta çıbulcu olacak ya da nokta atışı yapıp açılacak belgenin de dediği gibi çok ustalıklı kapatmışlar bu iş uzman işi böyle bilmek lazım belgeler hep birbirlerine benzerler ama rakamlar şifredir onları çözmek gerekir bu işi bilmek gerekir İNŞALLAH ustalardan bilen birileri vardır bahara heycanla merhaba derizBence daha çok bilir bundan emin olabilirsingöz kırp
ERSAN ustam yorumun için sağol bu kapak dediğin yerin gerçekten kapak olduğunu nasın anlarım yanına gidince. unutma ki ben senin gibi çubuk kullanamıyorum başka bir kolayını biliyormusun söylersen sevinirim