Cevap: bu kayada kapak olabilirmi
ben şahsen yılan dendimi İKİZCELİ ustamın uzerinde usta tanımam.
nede olsa işi ehline brakmak gerekk..
merhaba fakir baba. beni mahçup ediyorsun. bizim noksan olduğumuz bir detayı tamamlayacak tecrübede ustalarımız elbette var.
sevgili ali ömer kardeşim. mesajına duyarsız kalmamak ve bir kaç ilave yazmak için girdim. aslında yılanla ilgili sorularımıza açıklık getirdiğini zanettim. bu konuda tek kelime yazmamışsın. eğer doğrulayabilseydik, burası devede kulak kalırdı ve çok daha kolay noktalara ulaşma şansın doğacaktı. o kabartmanın ismindenmi korkuyorsun.
konuna gelince,biz sana ne yazdık ve arkadaşlarımız olabilecekleri hakkında neler beyan ettiler,değilmi.değerlendirmen bu yönde olmalı.ayrıldığımız tek nokta ben sadece kasa ihtimaline sıcak bakamadım. olmazda demiyorum.biz mahzen olduğunu çok açık ifade ettik. kasada çıkarsa şansına.başka yorumlarımızda gördüyseniz,kayanın ön kısmından girişin olduğunu ve kayanın altından bir yolla arka kısma odaların uzandığını hep hatırlatırım. sende bu şekilde boşluğu almış lakin tam yerli yerine oturtamamışsın.kayanın altına girmeden görünen kısımdanda geçebilir. girişten kayanın önüne kadar gelir ,tünel ayrılabilirde. odanın biri kayanın altına diğeri sağ görünen kısmada olur. bazı yapıtlar böylede çıkar. bu ihtimaller ışığında bir daha gittiğinde tesbitine önem veririsin. inşaallah zaman içinde başaracağını umuyorum.bana burda mahzen yok desen dahi ben kabul etmem. çünkü bulgular çok açık. işçiliğide basit değil. zihninin bir köşesine yazıver. ama silinmesin. bunuda hesabını iyi yapman adına yazıyorum. çünkü bir kaç metre derinliğe indikten sonra kayanın altından arkaya geçmen gerek. açık yazdığımı umuyorum. sağlıcakla...