Tesekkur ederim kardesim.Rast gelir İNŞAALLAH usta...
Allah cc razi olsun.
Tesekkur ederim kardesim.Rast gelir İNŞAALLAH usta...
Kiymetli @BABACONDA Ustadim,
Tesekkur ederim.
Dediginiz cakilli alan ve tas, isaretin dogu istikametinde yaklasik 9-10 metre. Olayi orada anlamadigim icin gidip o alana hic bakmamistim.
Kuru dere isaret olan tasin kuzeydogu istikametinde yaklasik 300 metre ileride. Gerci dere ic bukey olarak tasa gore; dogu-kuzey- kuzey bati istikametinde devam ediyor. Bu kadar mesafe olabilirmi?
Yalniz tasa gore, guneyinde;
Kuzeydogudan guneybati istikametinde giden bizim Atyolu dedigimiz yol var. Meyil cok fazla olmadigindan patika demedim. Patika da diyebiliriz.
Ustam Duanın ekran görüntüsünü aldim kaçkez tekrardan okudum bilmiyorum ustam Allah razi olsun inşallah gönlüm sizlerle varolunAllah cc senden razi olsun.
Dunya ve ahiret saadeti ihsan eylesin. Ahirette hesabi kolay gorulenler listesine yazdirsin.
Rizkini bol, gonlunu ve elini genis tutsun. Sana saliha bir eş, hayirli evlatlar nasip etsin. Bir dostunun gonlune girmeyi bahşetsin. Zakirlerden, şakirlerden, saidlerden olasin. Hizir As. Ordusuna katilasin.
Amin amin, sav hatirina, amin.
Turk Telekom TT175 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hay masallah.sevgili abim yukardan 300 metre aşagidan duz 150 ye tekabul eder 50 mtre dragos sonrasi ayin odasi ve yine kisa mesafeli dragoslar ve mezar odasi sonra malzeme odasi.
Kader usta konun çözülmüştür İnşallah yorumları okuyamadım,2.sayfaya kadar okudum sadece,Benim size hatırlatma babında göstermiş olduğum 2 oda ve girişi kroki üstünde belirttim,Buradan devam ederseniz ne var yerin altında ne yok görebilme imkanı bulabilirsiniz,Selametle