Kiymetli ustam tesekkur ederim.
Benim bu denli buyuk ve uzun tunel tecrubem olmadi. Kiymetli bir ustama soz verdim kuyudan irtibat kurmayacagim. Bir ihtimal var, makina ile calisma imkani. O zaman soracagiz, onay gelirse olabilir.
Dediginiz dogru tunel kuyuya dogru L yapiyor, o kismi cizmedim krokiye.
@kader 25 ustam şimdi oldu.çünkü kuyudan bağlantı olmaması beni çok şüphelendirdi.bende zannettimki bu bağlantıyı bulamadın.birçok defineci arkadaşlarımız kuyulardaki gizemden pek haberleri yoktur.işi bilmeyenin yada buradaki sırrı çözemeyenin kuyularda işi olmamalıdır.daha önce kuyu ile ilgili birşeyler yazayımda kader ustam dikkatli olsun diyecektim.iyiki yazmamışım.benden önce zaten değerli ustam sizi uyarmış.böyle olunca susmayı yeğledim.bi söz vardır,,,,,,Her doğru,heryerde söylenmez. diye.takipteyim.sıkıntılı bi durum olursa özelinden uyarırım.Rahmetli dedem bana,torunum büyük sözü dinle,dinlemesende kulağının arkasında dursun unutma derdi.????????? bazende kulağına küpe olsun derdi.Nur içinde yatsın. Kıssadan hisse. =bi ağbimiz rahatsızlanır.akciğer kanseri olur.kısa zaman zarfında yataklara düşer.bunu haber alan değerli bi arkadaşı hemen ziyaretine gider.bir bakar ki hastayı zor tanır.ahlar vahlar derken,hastamız arkadaşına der ki. benim durumuma hiç üzülme, ben koşarak gidiyorum gideceğim yere,sen ise yürüyerek gidiyorsun.er geç benim gibi son durağa sende geleceksin.şimdi hangimiz üzülsün,hangimiz sevinsin.???????????????