Ustam ben orda birde kaplumbaga kafasi goruyorum orasi dogal degil birseyler islenmis orda dogal ortama uydurulmus bence herzamanki gibi
Ustam orda bir boskuk goruyom buyuk mezar var sanki orda o karsidaki cizdigim kayanin orda saygilaryerin güzel üçgen var yatan birisi var.
üçgen oda bence
Ustam isaeretledigim bir numarada yilan balik tufek ve bir iki resim daha var gordugum fakat bu iki numarali isaretledigim ne oyle bi yaratikmi nedir dislerine bakarmisiniz lutfem kafa heykeli ama neye ait cizemedim korkutucu bir sekli varyerin güzel üçgen var ayağında yılan sarılmış yatan birisi var.
üçgen oda bence ayak kısmında kare var bir oda muhakkak var
Ustam isaeretledigim bir numarada yilan balik tufek ve bir iki resim daha var gordugum fakat bu iki numarali isaretledigim ne oyle bi yaratikmi nedir dislerine bakarmisiniz lutfem kafa heykeli ama neye ait cizemedim korkutucu bir sekli var
Hemera cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ustam belki diyebilirsin ne cok sey goruyon diye tuhaf gelebilir ama gorduklerimi soyluyorum karar sizin tabi tecrube sizde benimki yorum sadece saygilaryerin güzel üçgen var ayağında yılan sarılmış yatan birisi var.
üçgen oda bence ayak kısmında kare var bir oda muhakkak var
Ustalarım emeklerinize sağlık buyrun c vre fotolariçevre fotoğrafları ve aynı açıdan ışık arkadan gelecek şekilde fotoğraflar
Ustam belki diyebilirsin ne cok sey goruyon diye tuhaf gelebilir ama gorduklerimi soyluyorum karar sizin tabi tecrube sizde benimki yorum sadece saygilar
Hemera cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi