Geniş resimleri ustalar buyrun
20180224_214529.jpg
20180224_214529.jpg
Son düzenleme:
Buyrun Ustamçevre fotoğrafları ve aynı açıdan ışık arkadan gelecek şekilde fotoğraflar
Ustam gorduklerim 1 aslan kafasi 2 gine bir kedi yada insan kafasi 3 uzerinde birsuru isaret var V X + daha farkli var 4 yilan 5 buyuk goz 6 ya bir yuz yada iki goz ve X 7 burdada bir iki isaret var gorduklerim bunlar saygilar ustalarGeniş resimleri ustalar buyrun
20180224_214529.jpg
Aynen eskiya iside olabilir severler akarsu yataklarini ama bukadar isaretle ugrasmaya bilirlerde onlar onlarinki birazdaha farkli isaretler oluyo sanirim yanilmiyosam saygilarResmi büyütünce çoğunu bende görüyorum.
Aslında buradaki mesele şu: İşaretleri ve sembolleri bu kadar küçük yapmaktan gaye nedir..?
Bu zamana kadar (20 senedir) ben hiç rastlamadım.
Aklıma da eşkiyadan başka birşey gelmiyor...
Eşkiyanın kullanması akıllıca bir iş olur... Mantalitesine uygun düşer...
Kardaşım,
Bu alanda boşluk ve değerli tespiti yapmak belki en doğru iş olacaktır.
Kolay Gelsin.
Ustalar burda cok eskiye ait birseyler var eskiya degil daha eski bir millete ait onu birazdan soylerim size kimlere ait hangi yillara ve ne oldugunu ve burda birsey diyorki bana bi ses yavas ve dikkatli git etrafa iyi bak diyor birazdan soylicem ustalar saygilarAynen eskiya iside olabilir severler akarsu yataklarini ama bukadar isaretle ugrasmaya bilirlerde onlar onlarinki birazdaha farkli isaretler oluyo sanirim yanilmiyosam saygilar
Hemera cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bakin sakin kimse yanlis anlamasin falcida degilim buyucude sadece ordaki eski yasamis ruhlar ile iletisim kurup orda ne olmus ne yasanmis bunlari gosterip anlatiyolar buda rabbimin vermis oldugu yetenek yanliz tek far diger uc hafliler degil onlarla hibir sekilde irtibatim yok saygilarUstalar burda cok eskiye ait birseyler var eskiya degil daha eski bir millete ait onu birazdan soylerim size kimlere ait hangi yillara ve ne oldugunu ve burda birsey diyorki bana bi ses yavas ve dikkatli git etrafa iyi bak diyor birazdan soylicem ustalar saygilar
Hemera cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu resimde az birsey gorunuyor arka tarafta yukarda biryer var sanki cok eski millet yasadigi yer olabilir orda bir bosluk var gorunuyo bu taslarda ordan kalma hatta oranin giriside fotoya bakinca bize gore sag tarafta biyerde kaliyo baska foto olmadigi icin tam goremiyorum o alani burda yasayanlar putlara tapan millet idi cok eskiye ait yani orda yasam alani vardi 1200 yillarin sonu 1300 yillar arasi olmasi lazim saygilarGeniş resimleri ustalar buyrun
20180224_214529.jpg
fotoğraflar için dosya büyük diyor ustalar yukleyemiyorum