Ustam cook tehlikeli yerlen urasiyorsun bu tunel bosa kapatilna deyil cooooook tuzaklar var guzlen gurunmeyen ve hic kokusu olmayan onystan dikatli olmak lazim .
Usta tünel yok suan ben tasların altında oldugunu düşünüyordum malzemenin.Ustam cook tehlikeli yerlen urasiyorsun bu tunel bosa kapatilna deyil cooooook tuzaklar var guzlen gurunmeyen ve hic kokusu olmayan onystan dikatli olmak lazim .
Tek resimle sana define mi mezar mı anlatmak imkansız burada yani işaretin anlatmış olduğu ard arda 2 oda olduğu 1. odadan 2.odaya geçildiği zeminaltı mezar ihtimalinin yüksek olduğu vs.Hayvan figürü olmalı bulunduğu çevrede bu figürde bize diğer bilgileri verecek lahit mi,Altın mı vs,Evet sol alt giriş demiştim kayanın hemen önünden çalışılmaya başlanırsa yönlendirici işaretlerde muhtemelen çıkacak ve son noktayı verecek buda yine soldan olacak,Sen resmi bıraz daha geriden çekmiş olsaydın sana tam noktayıda vermek ister verirdim de ama önemsemiyorsunuz demek ki tek resimKayaya före mi yoksa , fotografa göre mi sol altta ustam. Birde 3-5 saatte olacak is değil demişsin taşlı bir bölge diye mi derinlikle mi alakalı. Mezar girişinden mi bahsediyorsunuz.
Resimleri cektikten sonra formu buldum. Usta tasın arkasını biraz açtık üçgen taş cıktı sol arkayı gösteriyor.Tek resimle sana define mi mezar mı anlatmak imkansız burada yani işaretin anlatmış olduğu ard arda 2 oda olduğu 1. odadan 2.odaya geçildiği zeminaltı mezar ihtimalinin yüksek olduğu vs.Hayvan figürü olmalı bulunduğu çevrede bu figürde bize diğer bilgileri verecek lahit mi,Altın mı vs,Evet sol alt giriş demiştim kayanın hemen önünden çalışılmaya başlanırsa yönlendirici işaretlerde muhtemelen çıkacak ve son noktayı verecek buda yine soldan olacak,Sen resmi bıraz daha geriden çekmiş olsaydın sana tam noktayıda vermek ister verirdim de ama önemsemiyorsunuz demek ki tek resim
Burada yapman gereken çubuklarla boşluk bulup o bulduğun boşluğun ebatlarını yani odayı üstten tesbit edip soldaki girişe selam vermekResimleri cektikten sonra formu buldum. Usta tasın arkasını biraz açtık üçgen taş cıktı sol arkayı gösteriyor.
Tamamdır sağolasın ustamBurada yapman gereken çubuklarla boşluk bulup o bulduğun boşluğun ebatlarını yani odayı üstten tesbit edip soldaki girişe selam vermek
Usta işaretleme sansın var mı?Ustam ..Erdem..ustanin dediklerine kulak as cok dikatli bakarsan sol tarafa horadanlan yapistirma bir tas kapak var az da olsa catlagi beli oluyor.