Cevap: burada ben olsaydım bence kendimce
burada ben olsaydım bence kendimce
yoldaki işaretli kaya
enver kardeşimizin dostumuzun konusu
enver kardeşim dostum bu kadar güzel işaretlerin olduğu bir alanda olman sana yaradanın bir nimeti ama gördüğüm kadarı ile sen gezmekten araştırma yapmaktan hoşlanıyorsun ama iş kazma kürek kullanmaya gelince sana karabasanlar geliyor..
Bir çok yere ait paylaşımların var ve hepsi çok iyi yerler senin bulunduğun yerin bana tam noktasını verirsen senin şu anda yaşadığın yerde daha önce kimler yaşamış onları araştırmak isterim gördüğüm kadarı ile senin bölgendeki insanlar daha çok kuş kuğu kaz kartal bunların yavruları yumurtaları figürlerini kullanmışlar
senden bir ricam var açacağın konu için aynı yerin objenin ışığın arkandan gelmesini sağlıyarak fotograflar çekmen objenin bir fotografını çek objeyi 4 yönden fotografla bu kaya obje üzerindeki gözle görülemeyen ayrıntıları görebilmemizi sağlar geriye doğru uçurumdan yardan düşmemek kaydı ile biraz 3 m geriye açılarak bir kare fotografını daha çek sonra objenin üzerine çıkma şansın varsa çık ve 4 yönün manzara fotograflarını çek aynı resimi birden fazla paylaşma açtığın konuda sadece o yere ait fotografları kullan konu birleştirme türetme bir konuyu bitirelim daha sonra diğer bir konuda paylaşım çalışma yapalım bunları yapmazsan inan başarılı olamazsın dal dala kuş misali zıplama senden ricam bu
Orjinal halini görmek için buraya tıklayın.
bu resimlerin çevresinin fotograflarını çek lütfen...