S.A.
Merhaba asyalı76 ustam.
Sözlerime nasıl başlayacağıma bir türlü karar veremedim.
Genelde bu tür övgü dolu ve gönlü hoş eden sözler karşısında suskun kalır veya geçiştiririm. Bu da çok yadırganır. Gerekçesi ise; pof, poflanmak, takdir edilmek değil, “rıza-i İlahidir”
Beni bu satırları yazmaya iten şey; kullandığım üslubun kabul görmesi ve konunun ilgi çekmesi.
Yaşadığınız sıkıntılara ve “ben pek anlamam su veya define aramaktan” demenize rağmen, yazılarımı noktası virgülüne varıncaya kadar okumanız, amacımıza ulaştığımızı ve gerçekte benim değil; sizin ne kadar büyük bir özveri gösterdiğinizin nişanesidir.
Sevgili ustam. Sevgili kardeşim. Hepimizce malumdur ki; İlim bir deryadır. Bizim ilmimiz ise; derya da bir damla kadar yer kaplarsa, ne mutlu bize. Ancak, İlim bilmek de bir fayda vermez. “İfade” edemedikten sonra. Bu böyle uzayıp gider.
ALLAH (c.c) bizleri hem dünya hem de ahiret hayatımıza fayda sağlayacak ilimler ile donatsın inşallah(amin)
Hangi gerekçe ile uzak diyarlarda olduğunuzu bilmiyorum ama bildiğim bir şey var ise; özlem ateşinin her daim canlı kaldığıdır. Günümüz teknolojisine bu özlem ateşini bir nebze de olsa serinletmesi ve;
“Bir Müslümanın, yanında bulunmayan din kardeşine yapacağı dua kabul olunur. Bir kimse din kardeşine hayır dua ettikçe, yanında bulunan görevli bir melek ona, ‘Duan kabul olsun, aynı şeyler sana da verilsin.’ diye dua eder.” Vesile olduğu için ne kadar şükür etsek azdır.
Yüce Mevla’m, bileğinize güç kuvvet, zihninize berraklık, vücudunuza sağlık, sıhhat, afiyet versin. Helal ve bol kazançlar nasip eylesin. İlminiz ile alim eylesin inşallah.(amin. Amin. Amin)
Sağlıcakla kalın
ALLAH a emanet olun.