ustalarim burasini bir turlu anayamadim bu isaretler ne oldunu isaretlerin kenarlari horasan suvaylan sivali sade bir tek kasaya cekim aldim burda.tasta bosluk alamadim.
Hacım kurbağanın orda ne işi var?ustam gecen sene bir bir kasa actim 5 tane ,,bizans,,deyersiz sike cikti kucuk bir kasadfan birde baksam az bir kirdimi icerdenn yesil bir duman cikti bende biraktim o duman gitimi bir kirdim birde ne gurem 3 tane kurba cesedi ,,kasanin ,,icinde belkimde zehirli kurba olabilir.
Ersan ustam kasayı actığında peki sonradan yine çekim aldın mi o kurbağalardan sonra ?
ustam taze acildiyse kasa 2-3 ay o yere hep cubuklar yine cekim veriyor.Ersan ustam kasayı actığında peki sonradan yine çekim aldın mi o kurbağalardan sonra ?
ustam bu kurbalar bir cesit kasa tuza desek dorudur oicerdeki yesil duman,,dedimiz,,bu kurbanin curumus oldu gaz deye supe cekiyor beni o sevinclen eline alinirsa o sikeler zehirli de olabilir .yada tilsimli da olabilir bilen yoki ne niyetlen koymuslar kurbalari,Hacım kurbağanın orda ne işi var?
O duman ney? Bilen biri varsa şu mevzuya bir açıklama getirebilirmi?