ustalarim burasini bir turlu anayamadim bu isaretler ne oldunu isaretlerin kenarlari horasan suvaylan sivali sade bir tek kasaya cekim aldim burda.tasta bosluk alamadim.
![]()
Hacım kurbağanın orda ne işi var?ustam gecen sene bir bir kasa actim 5 tane ,,bizans,,deyersiz sike cikti kucuk bir kasadfan birde baksam az bir kirdimi icerdenn yesil bir duman cikti bende biraktim o duman gitimi bir kirdim birde ne gurem 3 tane kurba cesedi ,,kasanin ,,icinde belkimde zehirli kurba olabilir.
Ersan ustam kasayı actığında peki sonradan yine çekim aldın mi o kurbağalardan sonra ?
ustam taze acildiyse kasa 2-3 ay o yere hep cubuklar yine cekim veriyor.Ersan ustam kasayı actığında peki sonradan yine çekim aldın mi o kurbağalardan sonra ?
ustam bu kurbalar bir cesit kasa tuza desek dorudur oicerdeki yesil duman,,dedimiz,,bu kurbanin curumus oldu gaz deye supe cekiyor beni o sevinclen eline alinirsa o sikeler zehirli de olabilir .yada tilsimli da olabilir bilen yoki ne niyetlen koymuslar kurbalari,Hacım kurbağanın orda ne işi var?
O duman ney? Bilen biri varsa şu mevzuya bir açıklama getirebilirmi?