senden yorum esirgendiği yok be kardeşim.
bu konuna baştan iti,baren yazdım. ilk fotondan hatırladığım kadarıyla ,sonraki paylaştığın yerlerin yönlerini çizmiştim. sen çekerek paylaştın,tahminlerin üzerinde bir alanın farklı noktalarının zemin altı olarak kullanıldığını gördük. bakman gereken yerleri ve mutlaka boşluk tespitiyle belirlemen gerektiğini yazmıştık.
bu tavsiyelerimizi uygulayamadın. sonrada yine hatırladığım kadarıyla birilerine gösterdiğini,sana bazı yanlışlar yapıldığını hatırlıyorum. bu noktadan sonra ,kendin tespit edemezken güvenilir birini bulamamışken,yorumların bir anlamı kalmıyor.
zaten tespit yapabilsen,kaç tane mezar odasına ulaşırsın ALLAH bilir. buradki dikili kayayı görüyorsun ama yandaki kuru kafayı görmüyormusun.
ne diyor. ben burada ebedi istirahatteyim. costantine bulsana yattım yeri diyor. ama öyle yüzeyden falan ulaşamazsın,ancak girişimi bulmalısınki bana ulaşabilesin. bunun yolunuda sana ustalar söylüyorlar. ben kalkıpta gösterecek değilim herhalde ,dediğini acaba sen duyabiliyormusun.
her zaman yaptığım tavsiyeyi bir kez daha yenilemek isterim. boşluk tespitine ağırlık veriniz. başaramazsanız mutlaka güvenilir biriyle irtibata geçi,niz. bu iki şıktan birine ulaşıncaya kadar sabrediniz. sağlıcakla.