pisagor 52 kardeşim düşüncelerini değerlendireceğim saygılaraçıklamalarınızı dede'den itibaren yaparsan daha açıklayıcı bilgiler alırsınız dede'den doğu'ya doğru gelerek anlatsanız taşlar yerine oturur..
pisagor 52 kardeşim düşüncelerini değerlendireceğim saygılaraçıklamalarınızı dede'den itibaren yaparsan daha açıklayıcı bilgiler alırsınız dede'den doğu'ya doğru gelerek anlatsanız taşlar yerine oturur..
konu sahbi kardeşim novana ustam çok alakalı yerden sormuş .. eriğin ekşi olduğnuda ben söyleyim barii))gerisini ustam tamamlarr...saygılarr...çeşmeye sırtını verdiğinde erik ağacınımı görüyorsun eriğe bakarken yönün kuzeymi güneymi ve ara mesafesi ne kadardırçeşmeden su içerken baktığın yön kuzeymi
konu sahbi kardeşim novana ustam çok alakalı yerden sormuş .. eriğin ekşi olduğnuda ben söyleyim barii))gerisini ustam tamamlarr...saygılarr...
harbici kardeşim güzel düşüncelerini açıkladığın allah razı olsun cümlemize allah nasipler versin sağlıcakla kal
ustam adam vedalaşmış senlee... bri dahki yazısını artık karahipler adsından mı atar yoksa hawaidenmi bilnmezz... anladın sen onu...dede uyuma yaz geldi. hadi bakalım talime ne yaptın ne ettin hiçbişey yazmıyorsun. net yazdım. inceleyebildin mi?