harbici kardeşim ben dostları kolay kolay unutmam yeterki ben unutulmayayım ben seni kaç sefer çağırdım gel diye şu zaman bu zaman gelirim diye salladın kendi nasibini kendin kapatıyon ben sana demedimmi çivili dut seni bekliyor burdaki gördüğün erik ağacı gibi en az 5 tane daha var bu işler nasip işi allah nasip ederse olacak bizler yaşlandık senin gibi genç olsam şimdiye kadar hepsini temizlemiştim gençliğinizin kıymetini bilin saygılarvalla ertuğ dedem de beni unutursa herkes unutur wolfustaaa :SD
wolf 52 ustam beni hemen havai adalarına göndermişsin orası gençlere ait oraya harbiciyi gönderip benide sudi arabistana gönderirsen memnun olurum saygılarbilemem reis insanoğlu beşerdir...unutan kendini de unutur..
ersan ustam düşüncelerini açıkladığın için allah razı olsun ustam bilgilrin doğru 300m güneyinde kuyu var 100m güneyde ne gibi emare aramalıyım çeşme ve üçleme yapmış ağaçlar olabilirmi saygılarcesmenin 300 mt unde az bir tepe olmali o tepeye yakin kuyu aramalisin kuyunun guneyinde 100 mt kadar bu cesmenin ana parasi ordadir
harbici kardeşim ben dostları kolay kolay unutmam yeterki ben unutulmayayım ben seni kaç sefer çağırdım gel diye şu zaman bu zaman gelirim diye salladın kendi nasibini kendin kapatıyon ben sana demedimmi çivili dut seni bekliyor burdaki gördüğün erik ağacı gibi en az 5 tane daha var bu işler nasip işi allah nasip ederse olacak bizler yaşlandık senin gibi genç olsam şimdiye kadar hepsini temizlemiştim gençliğinizin kıymetini bilin saygılar
wolf 52 ustam beni hemen havai adalarına göndermişsin orası gençlere ait oraya harbiciyi gönderip benide sudi arabistana gönderirsen memnun olurum saygılar
tımdır 2 nizde ben arap yarım adsına yolayacam sözz... sizin yernize kendimi feda ediyorum.. hawei ye ben gidecemkahkaha) bu buyuk fedkarlığımı da untmayın hee... cıva buhar ilmde bende var... 50 mt kare alanda kesin nokda atışı benden.... civayı kapıp gelemi şimdii:ustam sen gibi süper emekli değilizki ne edelim bizde iş çok zaman bir hayli az. sorsan harbiciye kendi yerlerine bile koşturamıyorki. ne yazıkki kıpırdayamıyorum bir yere şimdi aklımda güzel bir pulse var alayım da seni de ziyaret ederim. kuzuyu çevir semaverde çayı demle ben tabaklara servisi yaparım büyüklerime hizmette kusur yok saygılarımla abi. el arabia,,, ehlen ve sehlen ya seydi.
benim akıllı gençlere ihtiyacım var biriniz makinayı birinizde civayı kapın gelin noktalar benden hiç olmazsa bu yazı boşa geçirmeyin harbici kardeşim baldırda sarılmış puro işi nasıl oluyo daha neler duyacaz siz ozaman wolf ustaylan kol kola girip doğru küba yolcusupilavdan dönenin kaşığı kırılır bak wolf usta
büyük pilav ye büyük laf söyleme.
kap gel civanı diyecem ertuğ dedemi de bir duymak lazım. e hadi bakalım siz yazın birazda ben kendi kendime gelin güvey oluyorum.
ama ertuğ dedenin paralarından yemeden gidersem de içim rahat değil. gelmezsen şansın yok diyor illa gelecen diyor
küba da baldırda sarılmış puro içirteceniz bana