Aynen ustam, turko ustanın da isabetli yorumları oldu maşallah. Hera usta da isabetli gidiyor.
Orası bizi yanıltmasın ustam, oranın geriden fotosu varmı yarın bakayım. Orada bir su birikintisi oluşuyor, köylü mü yaptı eskiler mi yaptı muamma. Fakat bir gölet varmış orda, kışın hafif gölet yazın kuru.Ben yaklaştığımızı düşünüyorum @BoZKurT ustam. Fotoğrafta işaretlediğim yer biraz çökek ve bitki örtüsü etrafa göre biraz daha farklı sanki?
Suyun çıktığı yer yakınsa bu bizim için iyiye işaret . Sonuçta yüzyıllar geçsede su çıktığı yeri çok zor kaybeder. Fotolarda çok kazma kürek işleri göremedim @BoZKurT ustam umarım sit alanı değildir bölgeniz veya haneler 12 ay boyunca oralarda galiba?
Bu üç yığma işaretin baktığı yöndemi tarla temizliği değil ise iyi bir nokta yakaladıktaş yığınları mevcut evet, taş yığınları olan fotoyu bulabilirsem ekliycem. benim deveye benzettiğim kayanın yakın resmını ve baktıgı yönün resimlerini eklıyorum.
ayrıca bir resim daha ekliycem. bulabilirsem. oda enteresan bir fotograf olacak
@dardanos abim gelince görsün diye etiketleme yaptım.
Sistemlerin ustasıdır.
Fotoğrafları görünce size soracağı kritik sorular olacaktır.
Bu üç yığma işaretin baktığı yöndemi tarla temizliği değil ise iyi bir nokta yakaladık
Kıymetli ustam o yığmalardan ikisi yüzeysel olacak hata ikinin biri hafif şöyle 40 cm zemin altına doğru devam eder olacak üçüncüsü ise diz boyu toprak Altun’a devam edecek hedef noktamız burası olacak tabi dedigim gibi tarla temizliğinden kalanlar olmasa buarada kilisenin ilk yeri tepe yerdeki evin yeridir bilginizeBuyursun ustam. Baş tacı. Merakla bekliyor olucam.
Aynen ustam, tarla olamaz diye düşünüyorum. Ekim orada olmamış.