Kıymetli ustam o yığmalardan ikisi yüzeysel olacak hata ikinin biri hafif şöyle 40 cm zemin altına doğru devam eder olacak üçüncüsü ise diz boyu toprak Altun’a devam edecek hedef noktamız burası olacak tabi dedigim gibi tarla temizliğinden kalanlar olmasa buarada kilisenin ilk yeri tepe yerdeki evin yeridir bilginize
aynen @Deli Fırat ustam aynen. türbe diyerek yerini korumuşlar. bazı köy boyalı taşlar vardı, kesme büyük bir kaya vardı fotosunu bulamadım. buraya ait tüm fotoğrafları ekliycem inşAllah.
İşaretli taştaki vurguları ve şekli fotoğraftan pek anlayamıyorum @BoZKurT ustam. Eğer yığma 2 tane ise o alanı, işaretli taş ve iki yığma olarak kroki yaparsan ve aralarındaki uzaklıkları yazarsan belki de 3. Yığmayı yakalayabiliriz. Ermeni üçlemesi kullanılmış olabilir . Bundan sonrası bilirsin toprağı koklamakla alakalı. Epey zamandır Yoktum @R00T ustamız yokmu? Bundan sonraki bölümü bağlayabilir diye düşünüyorum
üçüncü yığmayı düşünüyorum da, bu bölgede yığmalar ile üçleme yapmak bizi çok yorar ustam. bölge taşlık ve kayalık zemin, dediğiniz gibi tarla bağ bahçe işleri yaparken çok taş çıkıyor. işaretli bölgede herhangi bir ekim olmamış, fakat temizlik olmuş, dikkat ederseniz geriden geniş resimlerden birinde yapı duvar içinde türbe çevrilmiş, @Deli Fırat ustanın dediği gibi, belkide klise bahçesindeyiz.
@R00T usta bir süredir yok. öncelikle sağlığı yerindemi onu bilmek lazım. tanıyanlar sorarsa memnun olurum. sağlığı sıhhati yerinde ise gerisi önemli değil.
hayırlı cumalar.
hayırlı cumalar
selamunaleykum, Cümleten Cumamız Mübarek olsun.selametle inşaAllah. Ey iman edenler! Cum’a günü namaza çağırıldığı (ezan okunduğu) zaman, hemen Allah’ı anmaya koşun ve alış verişi bırakın. Eğer bilmiş olsanız, elbette bu, sizin için daha hayırlıdır. (Cum’a Suresi ayet 9 ) Cumalar
www.definemekani.com