Yoksul usta biz belgeyi ve bölgeyi bitirdik eee 5 yıl bitti 6 ya girdik artık çıkarma işlemi ile uğraşıyoruz,Allah'ım izin verirse Halkalı Kayanın içindeki 90 okka tüm bölgelerini açtırmaya yeter artar bile fazlasıyla,İnşaAllah 90 okka doğru çıkar, ki doğru çıkacağına dair birçok işaretleri mevcut,eğer doğruluğunu da görür isek bu demek oluyo ki belgedeki miktar doğru,o zaman da Allah'ın izniyle fakir kimse diye ümmet'ten millet'ten kimse kalmayacak,devletimiz de kendi payına düşen ile ne yepmak isterse kendileri bilirler...Hıı Bakır haritanın 1.işareti tamam hatırlarsanız tek parça yerde yatık P işareti idi,benim geçmiş konularımda 2.mahzende daha görmedim
Selam usdam : Bu yazıyı başdan sona okudum , Ve konu sahibini heyecanlı gordüm ALLAH muaffak eylesin INŞALLAH .
Ancak Dagarcık degirmeni,delik kaya,Balık, Ve Penis den bahsetmiş ,
Ve hatta delik olan kayanin hemen altında küçük magradan bahsetmiş ,
Aynı bu işaretler bende mevcut ,
Aradaki fark ; 1- Balıkla Dagarcık degirmenin arasindaki Penis Yatık degil Dik duruyor ( şuan sitede var buresim )
2- Delik kayanın hemen altında su degmeyecek kadar yukarda yani su ile delik kaya arasinda ama suya daha yakın fakat su asla girmez yerde üsdü oval ve iki girişi olan vede 75 veya 80 cm kadar girince önü buyuk taşla kapalı olan magra ki bu ucurumun dibe yakın kısmında.
Yani Penis Dik duruyor .
Magraninda iki girişi var.
Şunu rahatlıkla yazarımki , burası anlatmakla bitecek bir yerdegil.
Erdem usdadımın EL konusu hariç , Diger tüm yazdıkları bire bir benim bizzat araşdırdıgim yerlerdir. SAYGILAR.