Hayırlı bir işe söz verseydinizBizim ekipte bayram abi bilir mnykTorku gardaşımla böyle bir hayalimiz vardı söz verdik sözümüzün arkasındayız
Hayırlı bir işe söz verseydinizBizim ekipte bayram abi bilir mnykTorku gardaşımla böyle bir hayalimiz vardı söz verdik sözümüzün arkasındayız
Teraziye gerek yok hesap makinesi yeter Roma sarısı sikke olursa 7 Gr aşağı olmaz 7.6 gibi teknoloji iyidir cep telefonu yeterO zaman yaninda terazi de giturmen lazım kantarda olur![]()
İşaret olarakta mnyk deli ve Torku buradaydı diye yazacaktıkHayırlı bir işe söz verseydinizsiz bırakacaksınız, cinler sahiplenecek, sonra başkası bulacak, onun başına musallat olacaklar
senaryo güzel bence
![]()
Rabbim bana kısmet ederse inşaallah eder benim ilk isim @Necat. Ustami aramak olacak konuma yirum yapan tüm hocalarima ve ustalarima necat ustam pay edecek benim siyemin yeri zaten belliHayırlı bir işe söz verseydinizsiz bırakacaksınız, cinler sahiplenecek, sonra başkası bulacak, onun başına musallat olacaklar
senaryo güzel bence
![]()
Bize pay yokmu buradanMantıklıbak peşin yazıyorum çayımı paylaşmam
ayrıca ordan 500 kilo Roma sarısı çıksa da ben ve bayram abim 99 kilosunu alırız bilesiniz
![]()
Ustam ekip 40 kişilik sanada elbet yer varBize pay yokmu buradan
Bizim başımiz bayram hocam gibi kel deyilde ondanmi bize hiç ayirmadiniz
Olmuyor demedi demeyin
Ben çay falan yaparim ekip 41 olsun me olacak sankiUstam ekip 40 kişilik sanada elbet yer var